Sport / Ostalo

ZAKLADA SLAGALICA

Prijave za program "Aktivni u zajednici"

Prijave za program

I ove godine nastavlja se program „Aktivni u zajednici“ te se pozivaju sve zainteresirane ustanove i udruge te jedinice lokalne samouprave s područja 5 slavonskih županija da se prijave

Zaklada će, od veljače do prosinca 2020. godine, raditi na razvoju društvenog kapitala i kulture davanja te na provedbi društvenih programa u zajednicama. Namjera Zaklade je kroz ovaj Program podići kvalitetu odnosa unutar zajednice, povezati ljude, organizacije, institucije i poslovne subjekte na način da zajednički i objektivno pogledaju svoje mjesto i prepoznaju čime raspolažu, što im nedostaje i, ključno, u kakvoj zajednici žele živjeti.

Želite li raditi na prepoznavanju i korištenju resursa koji postoje u vašoj zajednici, kako dobiti podršku zajednice, kako kvalitetnije uključiti članove u rad organizacije te kako povećati broj članova organizacije, onda je ovo program za vas i vašu zajednicu. Kroz strukturirane radionice, savjetovanje i mentoriranje dobit ćete priliku na drugačiji način analizirati svoju zajednicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naglasak će biti na ljudskim, materijalnim i svim ostalim resursima s kojima raspolaže pojedina zajednica. Nudimo novu dimenziju rada u zajednici koja će vam pomoći u rješavanju ciljanih problema.

Svoju popunjenu prijavnicu pošaljite na email adresu [email protected] ili poštansku adresu Zaklada Slagalica, Lorenza Jägera 20, 31000 Osijek, najkasnije do 3. veljače 2020. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na 031/213-255 ili na [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!