Sport / Ostalo

Osječani uspješni na grappling kupu u Srbiji

Nove medalje za članove Training Academyja

Nove medalje za članove Training Academyja

U vojvođanskoj Kuli održano je natjecanje Serbian grappling cup na kojem su sudjelovali članovi Training Academyja, novog kluba koji je naslijedio Hrvački klub Osijek.

Na natjecanju koje je privuklo 250 natjecatelja iz 41 kluba iz 8 zemalja Osječani nisu nastupali u punom sastavu, no uspjeh ponovno nije izostao. Članovi Training Academyja osvojili su pet medalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Luka Krajinović bio je najuspješniji od njih ostvarivši prvo mjesto u kategoriji seniora B do 71 kilograma. Slaven Poznić je u kategoriji seniora A do 84 kilograma ostvario drugo mjesto. Brončane medalje osvojili su: Miloš Vilić (kategorija kadeta do 63 kilograma), Ante Ljubas (kategorija juniora do 66 kilograma) i Ivo Pušeljić (kategorija seniora A do 71 kilograma).

Iz kluba zahvaljuju sponzorima: Hale Mont, Polleo Sport, Lukenda transport, Vodovod Osijek, Zagrebačka banka, Adeo, Ante Mate, Oxylus i Bonavia Design.

U novootvorenu modernu dvoranu na 1. katu Avenue Mall-a Osijek pozivaju se svi zainteresirani na treninge brazilskog jiu jitsu za djecu i odrasle, kickboxinga, funkcionalnog fitnesa i MMA-a. Sve informacije potražite na društvenim mrežama. 


Izdvojeno

Reci što misliš!