Sport / Ostalo

od 27. siječnja do 5. veljače

Osijek domaćin futsal reprezentaciji u Elitnom kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo

Osijek domaćin futsal reprezentaciji u Elitnom kolu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo
Grgo Jelavic/PIXSELL

Osijek će biti domaćin borbama za Svjetsko prvenstvo, a suparnici Hrvatske bit će opet Rusija te Azerbajdžan i Slovačka

Hrvatski nogometni savez odlučio je kako će reprezentacija u futsalu u Osijeku biti domaćin skupini Elitnog kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, donosi HNTV.

Podsjetimo kako su hrvatski igrači bili domaćini i skupine Glavne runde (u Dubrovniku) kada je Rusija bila pobjednik, a Hrvatska je kao drugoplasirana momčad izborila drugi krug kvalifikacija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek će tako biti domaćin borbama za Svjetsko prvenstvo (u razdoblju između 27. siječnja i 5. veljače iduće godine), a suparnici Hrvatske bit će opet Rusija te Azerbajdžan i Slovačka.

"Sve hrvatske reprezentacije uvijek imaju sjajnu podršku u Osijeku te ne sumnjam da će i ovaj put Osječani biti velika snaga našoj reprezentaciji u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo. Našoj reprezentaciji želim mnogo sreće, a drago mi je što Osijeku možemo povjeriti domaćinstvo ovako važnog turnira", rekao je Davor Šuker, predsjednika HNS-a.

Podsjećamo kako će samo pobjednik skupine izboriti izravni plasman na SP, dok će drugoplasirana momčad igrati dodatne dvije kvalifikacijske utakmice.

Izvor: HNTV

 


Izdvojeno

Reci što misliš!