Sport / Ostalo

uloženo 286 tisuća kuna

Novouređeno nogometno igralište i prateći objekt SC „Ante Gotovina“ na Jugu 2

Novouređeno nogometno igralište i prateći objekt SC „Ante Gotovina“ na Jugu 2
Osijek.hr

Novouređeno nogometno igralište s umjetnom travom i pratećim objektom u sklopu Sportskog centra „Ante Gotovina“.

Predsjednik NK Metalac Boro Ivković i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, jučer su u Gradskoj četvrti Jug II – obišli i predali na korištenje novouređeno nogometno igralište s umjetnom travom i pratećim objektom u sklopu Sportskog centra „Ante Gotovina“.

- Grad Osijek posvećuje veliku pažnju i pruža veliku podršku našoj sportskoj infrastrukturi i klubovima u Osijeku. Najveća je sreća imati entuzijaste u Osijeku kao što je gospodin Ivković. Iznadprosječne Osječane koji svoju ljubav prema sportu, ljubav prema kvalitetnijem životu u Osijeku žive 24 sata na dan. Kada imate takve partnere, onda je lako surađivati i graditi dobre priče. – kazala je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš i dodala, da je Grad i ove godine nastavio suradnju s NK Metalcem kroz subvencioniranje zdravstvenih pregleda, putnih troškova za natjecanja, režijskih troškova i jednokratnih aktivnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Važnost ovog kluba za Osijek i hrvatski nogomet u cjelini, ponajbolje se zrcali u lepezi poznatih nogometaša koji su prošli kroza nj, a to su primjerice: Nenad Bjelica, Danijel Subašić, Petar Krpan, Zoran Zekić, Mario Galinović, Ivica Kraljević, Tihomir Rudež, Damir Vuica, Mathias Chago, Aljoša Vojnović…

- U ovaj dio terena i kuće koju smo obnovili, uložili smo 286 tisuća kuna. NK Osijek nam je donirao 80 tisuća, a obitelj Luke i Marice Margaretić iz Australije donirala nam je 10 tisuća australskih dolara, što je u protuvrijednosti oko 45 tisuća kuna. NK Metalac je uložio i oko 150 tisuća kuna vlastitih sredstava. Jug II je jedno od najvećih naselja u Osijeku i NK Metalac mu itekako treba. Ulažemo u infrastrukturu, puno nam pomaže Grad Osijek, pomaže nam Županijski nogometni savez, pomažu nam svi. – naglasio je Boro Ivković, predsjednik NK Metalac.

- Velike čestitke predsjedniku i velike zahvale. Sretni smo imati Vas u gradu. – dodala je na koncu zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!