Sport / Ostalo

priprema za rolerske avanture

Otvorene prijave za 2. izdanje ROLLER CAMP OSIJEK

Otvorene prijave za 2. izdanje ROLLER CAMP OSIJEK

Drugo izdanje Roller Campa trajati će pet dana od 1. do 5. srpnja na vanjskim terenima Sokol Centra.

Nakon vrlo uspješno odrađenog pravog izdanja Roller Campa krajem travnja ove godine, najbolja škola rolanja za male i velike vraća se na Sokol Centar i to u prvom tjednu srpnja!

Roller Camp Osijek 2019. vrhunski je sportski kamp u okviru kojeg će svi zainteresirani moći kroz 5 dana naučiti osnovne tehnike rolanja, ali i proći napredni tečaj – ukoliko su prošli početni stupanj ili imaju dobro prethodno znanje rolanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novost 2. izdanja Roller Campa Osijek je INLINE HOKEJ koji će vjerujemo na Sokol Centar privući veliki broj dječaka svih dobnih uzrasta. Ipak inline hokej nije rezerviran samo za dječake – sigurni smo da će i mnoge djevojčice biti zainteresirane za ovu zabavnu sportsku aktivnost.

Iznimno smo zadvoljni odrađenim na prvom Roller Campu, do nas su stizali pozitivni komentari roditelja, ali i djece. Potrudit ćemo se ovaj put još kvalitetnije odraditi sve aktivnosti i sve naše polaznike što bolje pripremiti za buduće rolerske avanture“, izjavila je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra Osijek.

Termin kampa je od 1. do 5. srpnja 2019. godine i trajat će 5 dana (od ponedjeljka do petka), a sve će se događati na vanjskim sportskim terenima iza Sokol Centra Osijek na adresi Kralja Zvonimira 5.

Polaznici će biti raspoređeni u nekoliko skupina, a u nastavku donosimo raspored termina treninga po satima:

  • PREDŠKOLCI, početna i napredna skupina (3 do 6 godina) - 17:00 do 18:00h
  • ŠKOLARCI 1, početna i napredna skupina (7 do 11 godina) - 18:00 do 19:00h
  • ŠKOLARCI 2, početna i napredna skupina (12+ godina) - 19:00 do 20:00h
  • INLINE HOKEJ (sva godišta, uvjet: poznavanje osnovne tehnike rolanja) - 20:00 do 21:00h

Kotizacija za kamp iznosi 200,00 HRK, a prijave je moguće napraviti na broj 095 505 2589 (pozivom ili WhatsApp/Viber porukom).


Izdvojeno

Reci što misliš!