Sport / Ostalo

zlato i bronca

Hrvačkom klubu Osijek medalje u dvije discipline

Hrvačkom klubu Osijek medalje u dvije discipline

Članovi Hrvačkog kluba Osijek sudjelovali su na međunarodnom natjecanju „International Valens Cup 2019“ koje se održalo u subotu 1. lipnja u Vinkovcima.

U sportskoj dvorani Lapovci borci i borkinje natjecali su se u MMA-u (slobodna borba) i u grapplingu. Osječani su u disciplini MMA osvojili četiri medalje. Junior Ante Komljenović osvojio je drugo mjesto u kategoriji do 77 kilograma, junior Marin Šakić treće mjesto u kategoriji do 66 kilograma, dok su kadeti Ante Ljubas (drugo mjesto) i David Bečarević (treće mjesto) svoje medalje osvojili u kategoriji do 61,2 kilograma.

U disciplini grappling medalje za Hrvački klub Osijek osvojili su: Slaven Poznić (zlato) u kategoriji do 84 kilograma i Luka Vukić (bronca) u kategoriji do 92 kilograma, obojica seniori.

Iz kluba zahvaljuju sponzorima bez čije pomoći uspjesi ne bi bili mogući. To su: Polleo Sport, Hokus Okus, Bonavia Design, Lukenda Transport, Adeo i Vodovod Osijek.

Novi članovi mogu se pridružiti treninzima MMA-a i grapplinga. Sve informacije mogu pronaći na stranicama HK Osijek na Facebook-u i Instagram-u.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!