Sport / Ostalo

1000 vježbača na istom mjestu

Osječanka jedina hrvatska predstavnica na ponajvećem fitness i wellness sajmu

Osječanka jedina hrvatska predstavnica na ponajvećem fitness i wellness sajmu

Proteklog je vikenda u Riminiju (Italija) održan je jedan od najvećih fitness i wellness sajmova na svijetu RIMINIWELLNESS 2019. U četiri dana koliko je trajao, sajamski prostor EXPO CENTRE & RIVIERA DI RIMINI površine  60.000 m2 podijeljen u 28 paviljona, posjetilo je više od 250 000 ljudi.

Irena Slovaček jedina je hrvatska predstavnica koja je bila pozvana prezentirati svoj rad. Tako je BE Different BE Strong konvencija prepoznata te je dobila svoje mjesto u paviljonu D, odmah uz veliki stage na kojem su sate vodili upravo prezeneteri koji su posjetili grad Osijek, poput Sase Nocerina, Sashe Oshkina, Alexandra Fomina, Ekaterine Vasilenko i sl.

Na sajmu su se mogli isprobati najnoviji trendovi vježbanja iz svih grana fitnessa, yoge, plesa, zdrave hrane, suplemenata, rehabilitacije, ljepote, sportske opreme te nove vrste tehnologija kojima vježbač može pratiti svoj napredak prilikom izvođenja vježbi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uvjerljivo najveći stage i preko 1000 vježbača u isto vrijeme imao je program Zumba koji je između ostalih vodio karizmatični 47-godišnji Alberto Beto Perez Zumbabeto, kojem se na pozornici priključila i velika instagramska zvijezda Elettra Lamborghini s preko 4 milijuna pratitelja.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!