Sport / Odbojka

stiže rumunjska

Odbojkašice Hrvatske u Gradskom vrtu danas na najtežem ispitu traže podršku publike

Odbojkašice Hrvatske u Gradskom vrtu danas na najtežem ispitu traže podršku publike
Hrvatski odbojkaški savez

Lucija Mlinar i Samanta Fabris pozivaju u Gradski vrt

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija u osječkoj dvorani Gradski vrt u nedjelju, 28. kolovoza u 19 sati igra protiv reprezentacije Rumunjske, najtežeg protivnika u grupi. Nakon dvije pobjede, protiv Farskih otoka i Izraela, izabranice Ferhata Akbasa imaju težak zadatak na domaćem terenu.

“Iza nas su dvije utakmice kvalifikacija i dvije pobjede. Kod kuće smo pobijedili Farske otoke. U Izrael smo imali izuzetno teško putovanje. Važno je da smo se vratili pobjedom 3:1. Putovanje je bilo izuzetno naporno, zbog teških uvjeta bilo nam je teško odraditi utakmicu. No, kvaliteta je bila na našoj strani. Još nas očekuju tri utakmice. Ide sve po planu, nadamo se da ćemo kontinuiranim radom i rastom iz utakmice u utakmicu uspješno završiti kvalifikacije za Europsko prvenstvo!” – izjavila je Lucija Mlinar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sutrašnja utakmica igra se u 19 sati. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a naše reprezentativke itekako trebaju podršku s tribina. Prijenos utakmice je na Sportskoj TV. 

„Nakon dvije pobjede, sutra nas u Gradskom vrtu očekuje Rumunjska, sigurno najteži protivnik u grupi. No, dat ćemo sve od sebe da nastavimo pobjednički niz. Ovim putem pozivam sve da dođu na utakmicu i podrže nas!“ – izjavila je kapetanica Samanta Fabris.

Hrvatska do kraja kvalifikacija igra još utakmice protiv: Rumunjske u gostima 3. rujna, u Osijeku protiv Izraela 7. te 10. rujna u gostima protiv Farskih otoka.

Kvalifikacije za EP za Hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju igraju: Samanta Fabris, Klara Perić, Lea Deak, Mika Grbavica, Lucija Mlinar, Laura Miloš, Dijana Karatović, Josipa Marković, Beta Dumančić, Martina Šamadan, Ema Strunjak, Božana Butigan, Izabela Štimac i Natalija Tomić. Izbornik reprezentacije je Ferhat Akbas. 


Izdvojeno

Reci što misliš!