Sport / Odbojka

protivnik grčka

Hrvatska u Gradskom vrtu igra odlučujuću utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo

Hrvatska u Gradskom vrtu igra odlučujuću utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo

Na rasporedu je sutrašnja utakmica protiv Grčke u Osijeku nakon što su u gostima svladali Norvešku

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija sutra u Osijeku igra najvažniju i najtežu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Reprezentativac Leo Andrić zajedno s kolegama u Hrvatsku se vratio ove noći. Ulaz na sutrašnju utakmicu protiv Grčke u 19 sati u dvorani Gradski vrt besplatan je za sve posjetitelje.


„Imali smo zaista teško putovanje u Norvešku koje je trajalo satima i satima. Sletjeli smo u drugi grad zbog nevremena, a prtljaga nam je bila izgubljena. No, nakon svega što se dogodilo uspjeli smo ostvariti pobjedu. U Hrvatsku smo došli sinoć u 3 sata!“ – otkriva Leo Andrić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sutrašnji ključni susret naši reprezentativci igraju nakon što su u Norveškoj pobijedili domaću reprezentaciju rezultatom 3:0. Prvi susret protiv Grčke odigran je pak u Glyfadi, a hrvatski odbojkaši tada su od domaćina izgubili 0:3.

„Na rasporedu je sutrašnja utakmica protiv Grčke u Osijeku. Danas imamo lagani trening te gledanje videa kako bi se što bolje pripremili za njih. Prvu smo utakmicu izgubili dosta lagano. To je bila jedna od naših najlošijih utakmica ovog ljeta. Toplo se nadam da će sutrašnji rezultat biti na našu stranu. To je jako važna utakmica jer pobjeda ili poraz odlučuje o tome da li se direktno kvalificiramo na Europsko prvenstvo. Svi smo 110% u fokusu na tu utakmicu. Nadam se najboljem rezultatu!“

Kvalifikacije za EP za Hrvatsku igraju: Petar Višić, Bernard Bakonji, Stipe Perić, Kruno Nikačević, Tino Busak Vidaković, Marko Sedlaček, Tino Hanžić, Filip Šestan, Petar Đirlić, Hrvoje Pervan, Ivan Mihalj, Ivan Zeljković, Leo Andrić i Marino Marelić. Izbornik je Cedric Enard.

Utakmica protiv Grčke igra se u srijedu, 17. kolovoza u 19 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Izravni prijenos je na Sportskoj TV.

„Pozivam sve Osječane i ostatak Hrvatske tko može da dođe i podrži nas. Jako nam je bitna Vaša podrška!“ – zaključio je Leo Andrić.


Izdvojeno

Reci što misliš!