Sport / Odbojka

VIDEO: Muški odbojkaški klub Mursa

VIDEO: Muški odbojkaški klub Mursa

U odličnoj formi ove sezone igraju odbojkaši Murse a to su potvrdili i u posljednjem kolu kada su Šibenik svladali u Gradskom vrtu s 3:0, u do sad najuvjerljivijoj pobjedi.

Osječani ne znaju za poraz ove godine u prvenstvu, a kako uvijek teže boljem, do play offa će nastojati pobjediti u svim utakmicama, iako to neće biti ni malo lako.

- Mi idemo prema našem cilju, a to je završiti sezonu bez poraza. Za sada nam dobro ide, u subotu igramo sa Siskom koji je jedan od favorita, a osim tog susreta gostujemo kod još dva favorita. Kako je pet kola do kraja, preostala dva susreta kod kuće igramo sa laganim protivnicima – kaže Nenad Kolarić, jedan od ponajboljih igrača MOK Murse.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gostovanje u Sisku neće biti izazov za Osječane samo zbog kvalitete gostujućeg sastava, koji je Mursaše namučio u prvom susretu u Osijeku, već i zbog nekih drugih kombinacija o kojima osječki odbojkaši razmišljaju, i koji su bitni za eventulani nastup u polufinalu prvenstva.

Iako bježe drugoplasiranom Varaždinu čak 8 bodova, subotnje gostovanje u Sisku bit će izazov za momčad trenera Dragana Božića. Treba gledati i protivnika u play offu jer će, mišljenja su Osječani, protiv Centrometala ipak imati lakši posao u borbi za polufinale. No, do tog doigravanja igrači će morati još podići svoju formu, ističe Kolarić, kako bi se mogli ravnopravno boriti sa zagrebačkom ili kaštelanskom Mladosti, dva najbolja hrvatska kluba.

{youtube}89DQjiPgORQ{/youtube}

TEKST: Stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!