Sport / Odbojka

Večeras u dvorani Gradski vrt dvostruki odbojkaški program

Večeras u dvorani Gradski vrt dvostruki odbojkaški program

Prvi susret u 18 sati otvaraju odbojkašice Osijeka i Azene Velika Gorica. U prvom dvoboju Azena je slavila lako i uvjerljivo (3:0), stoga je jasno da je favorit i večeras. Nakon poraza u Velikoj Gorici, učenice Miroslava Đekića prošli su vikend izgubile i u prvenstvu, prekinuvši tako i niz od šest pobjeda u borbi za bodove. No, bez obzira na sve, u uzvratnom ogledu Osječanke neće biti nemotivirane.

"Rezultat iz prve utakmice je realan s obzirom na to da nismo bili na priželjkivanoj razini. Igrali smo u nekakvom grču, puni respekta prema suparnicama. No, vjerujem da ćemo na našem paketu pokazati više. Za to moramo biti agresivniji i odlučniji, a u tom slučaju sigurno ćemo Azeni otežati posao. Izgledi za prolazak još postoje, dok je tako, treba dati sve od sebe" , rekao je za Glas Slavonije trener osječkih odbojkašica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dva sata kasnije (u 20 sati) na parket izlaze aktualni pobjednici Kupa, Mursa-Osijek i Rijeka. Prva dva susreta (jedan prvenstveni), Osječani su dobili bez izgubljenog seta, pa nema razloga sumnjati da serija završi pobjedom i proslavom plasmana na završni turnir.

Izvor: Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!