Sport / Odbojka

MOK Mursa u lovu na zagrebačku Mladost - podržite ih

MOK Mursa u lovu na zagrebačku Mladost - podržite ih

U ime Muškog odbojkaškog kluba „Mursa – Osijek" želimo Vas obavijestiti da će se u srijedu 30.01.2013.g. u maloj dvorani Gradski vrt u 18:00 h održati zaostala utakmica prvog dijela odbojkaškog prvenstva Hrvatske između MOK Mursa – Osijek i Mladosti Zagreb.

zz
Ova utakmica je izuzetno bitna jer se trenutno Mursa nalazi na trećem mjestu tablice sa dvije utakmice manje. Podsjećamo vas da je Mursa prije dva i pol mjeseca ostvarila povijesni uspjeh pobijedivši zagrebačku Mladost u Domu odbojke u Zagrebu, što je do sada nezabilježen rezultat u osječkoj odbojci. Također  izuzetno su ponosni što se njihov rad temelji isključivo na domaćem stručnom i igračkom kadru, bez i jednog stranog igrača. Ovaj uspjeh je još veći ako znamo da se budžeti ostalih klubova koji su im direktni takmaci mjere ciframa sa šest nula, a njihov budžet se može opisati kao desetak puta manji!

S obzirom na važnost ove utakmice i činjenicu da se suparnička ekipa u prijelaznom roku značajno pojačala čak i igračima sa drugih kontinenata, ne treba naglašavati da im podrška publike neizmjerno treba u borbi za prolaz u skupinu od četiri najbolje ekipe prvenstva i da u doigravanju pokušaju osvojiti jednu od medalja.

Stoga pozivamo sve ljubitelje sporta, osobito odbojke da u srijedu 30.01.2013.g. u maloj dvorani Gradski vrt u 18:00 sati podrže naše momke i zajedno s nama uživaju u vrhunskoj odbojkaškoj predstavi!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!