Sport / Odbojka

VIDEO: Odličnom igrom Mursa do pobjede protiv Mladosti

VIDEO: Odličnom igrom Mursa do pobjede protiv Mladosti

Muški odbojkaški klub Mursa-Osijek pobjedom nad zagrebačkom Mladošću uspješno je nastavio pohod prema play off-u odbojkaškog prvenstva Hrvatske.

mursamladost400

Briljantnom igrom i velikim srcem naši momci pokazali su gostima što je to vrhunska odbojka i kako se na terenu bori za svoj klub, ali i svoj grad i zavičaj. Raspoložena publika svojim je oduševljenim navijanjem bila im je vjetar u leđa na putu prema pobjedi. Atmosfera kakvu već duže vrijeme nismo osjetili u maloj dvorani Gradskog vrta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na skromna sredstva kojima klub raspolaže i koja su otprilike jedna desetina budžeta najboljih klubova u ligi možemo reći da je uspjeh ove vrijedne i skromne ekipe još deset puta veći. Na žalost veliki gospodarski subjekti u gradu Osijeku za sada nisu pokazali interes da podupru klub i pokažu da im je stalo do sredine u kojoj i od koje žive i u kojoj ostvaruju profit.

Ova pobjeda poticaj je i za subotnju utakmicu protiv međimurske ekipe Centrometala iz Črečana. Radi se o prilično neugodnom i opasnom protivniku pa bi našim Mursašima dobro došla repriza izuzetne atmosfere koju može stvoriti samo raspoložena publika.

Stoga pozivamo sve ljubitelje sporta da u subotu 02.02.2013.g. u 20:00 sati u maloj dvorani Gradski vrt dođu podržati Mursu i  da osjete što to znači uživati u pravom sportskom spektaklu.


Izdvojeno

Reci što misliš!