Sport / Odbojka

VIDEO: Odbojkaši Murse nastavili s uvjerljivim igrama i pobjedama

VIDEO: Odbojkaši Murse nastavili s uvjerljivim igrama i pobjedama

Odbojkaši Murse-Osijeka nastavili su sjajnim igrama i pobjedama i u doigravanju prve skupine u kojoj su sada vodeća momčad lige ispred Kaštelanske i zagrebačke Mladosti.

Mursa je u dvorani Jug bila bolja od sastava Siska sa čistih 3:0.

Osječani su možda i neočekivano lako došli do pobjede jer su Siščaniam prepustili samo 17 poena u prvom 20 u drugom i 15 u trećem setu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon još jedne pobjede nad zagrebačkom Mladosti, ukupno trećoj ove sezone, osječki crveno plavi pokazali su kandidaturu za sam vrh i nastupom protiv Siščana.

Od same pobjede i rezultata dojmila je uvjerljiva igra izabranika trenera Lea Barića, s kojom se sigurno Mursa Osijek može upustiti u borbu za naslov prvaka s Kaštelanima.

Trener domaćih poslje utakmice mogao je biti posve zadovoljan nastupom svojih učenika jer su tjekom cjelog meča svi elementi igre bili onakvima kakve je on zamišljao prije ogleda.

Druga je to pobjeda u dva odigrana kola skupine 1 u kojoj Mursa Osijek sada vodi sa 6 bodova ispred aktulanih prvaka Mladosti Marina Kaštele s kojim se upravo sastaju opet kao domaćini u sljedećem kolu.

Bit će to utakmica istine, iako rezultat neće biti ključan, mogao bi dati sliku novog državnog prvaka.

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!