Sport / Odbojka

Mursa dočekuje borbeni Karlovac

Mursa dočekuje borbeni Karlovac

Nakon što su u prvoj utakmici odbojkaši Murse izgubili 3-1, na domaćem terenu i pred svojim navijačima očekuju pobjedu i prolazak dalje.

Prošloga tjedna su odigrane prve utakmice četvrtfinala kupa, a izabranici Roberta Celana su gostovali u Karlovcu. Osječani su bili favoriti na papiru, međutim Karlovac se pokazao kao jako dobar i respektabilan protivnik te su Karlovčani velikom borbenošću zasluženo slavili.

Mursa je jako dobro ušla u susret i poveli su s 0-6, no do kraja seta se ta prednost sve više i više topila, a slobodno možemo reći da su i suci izrežirali prvi set u korist Karlovca. Karlovčanima je baš sve išlo od ruke i na krilima publike su uspjeli slaviti 3-1 te su si uvelike uvećali šanse za prolazak u polufinale.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Karlovac je niska ekipa, ali su pokazali veliku borbenost u utakmici protiv nas i zasluženo su slavili. Imaju dobrog trenera i vidi se da naporno i dobro rade, a to pokazuju i rezultati. Mi smo u početku odlično krenuli, ali moram priznati da smo u taktičkom dijelu podbacili i ništa nam nije polazilo za rukom. I mi imamo jako mladu ekipu i teško je od tih mladih momaka očekivati da će cijelu utakmicu odigrati na visokom nivou. Isto tako, u Karlovac smo otputovali bez srednjaka Kristijana Šućura i libera Filipa Vranješa koji su nam važni igrači. Izgubili smo prvu utakmicu, ali idemo dalje. Sutra idemo po pobjedu i kroz zlatni set očekujemo da ćemo proći u polufinale – izjavio je trener Murse Robert Celan.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 27.11. u 18 sati u maloj dvorani ''Gradski vrt'', a predsjednik Ivan Trusić poziva gledatelje da dođu u što većem broju i podrže svoj klub. Trenutno je momčad Murse u maloj krizi rezultata i pomoć s tribina je itekako potrebna, a ova utakmica bi mogla biti od velike važnosti jer bi plasman u polufinale bio veliki rezultat, a zasigurno bi podigao samopouzdanje za daljnje izazove.

Autor: Mario Šalinger

 


Izdvojeno

Reci što misliš!