Sport / Odbojka

Odbojkašice Osijeka osvojile bodove u Vinkovcima

Odbojkašice Osijeka osvojile bodove u Vinkovcima

Druga ekipa osječkog prvoligaša u zaostaloj utakmici 9.kola 2.A hrvatske odbojkaške lige istok na njihovu terenu pobijedila je ekipu Vibrobetona II. Ema Kolarić i suigračice su rezultatom 1:3 zasluženo odnijele bodove u Osijek.

Rezutat se kretao zanimljivom putanjom. Prvi set dobile su mlade Vinkovčanke s 25:22. No, već slijedeći set igračice ŽOK Osijek 06 II su pobijedile s čak 25:13.

Igračice Vibobetona II su se pokušale oduprijeti treći set ali su ga izgubile na razliku, dok su četvrti i pobjednički set ponovno s uvjerljivih 11 razlike dobile osječke odbojkašice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sve su igračice pokazale fantastičnu igru u obrani, te doslovce kontrolirali igru u polju" , rekla je Vanja Jakšetić, trenerice ekipe koja je istakla da su sve ove mlade igračice odreda vrhunskom igrom pokazale koliko su truda i rada uložile u proteklom periodu. Sve su igračice imale priliku igrati i pokazati koliko su spremne dati svoj maksimum i upravo su to i pokazale svojim zalaganjem na utakmici odigranoj u utorak u dvorani vinkovačke gimnazije, istakla je Jakšetić koja je i dodala kako su osječke odbojkašice pokazale psihičku i fizičku spremnost za okrenuti rezultat u svoju korist, što je u konačinici rezultiralo pobjedom.

Za ekipu ŽOK Osijek 06 II igrale su Barbara Fabulić, Josipa Mavretić, Ema Kolarić, Ines Grahovac, Tea Magdić, Suzana Blažanović, Nola Mara Kobaš i Ema Pavičić.

Izvor: sport-danas.com

 


Izdvojeno

Reci što misliš!