Sport / Odbojka

Čepinčanke pobjednice mlađekadetskog prvenstva

Čepinčanke pobjednice mlađekadetskog prvenstva


U subotu u Maloj dvorani Gradskog vrta održana je završnica prvenstva Slavonije i Baranje za mlađekadetske uzraste. Nakon odigrana četiri kruga po grupama, na završnicu su došle najbolje plasirane četiri ekipe ( OK Kolonija i OK Posavina Brod, obje ekipe iz Slavonskog broda, ŽOK Osijek, i selekcija OK Čepin-Linga ).



U polufinalu su igrale ŽOK Osijek- OK Kolonija 2:0, a drugo polufinale OK Čepin-Linga - OK Posavina brod 2:0. U utakmici za 3. mjesto ekipa OK Posavina brod pobijedila je OK Koloniju sa 2:0 . U finalu je selekcija OK Čepin-Linga pobijedila ŽOK Osijek sa 2:1, i uzele su ono o čemu su se potajno nadali, a to je zlato i jedan od nositelja na predstojećem državnom prvenstvu koje se održava od 29-31.3. u Rovinju.

Ne samo da su odbojkašice selekcije Čepin-Linga pokazale najviše, već su se okitile i sa pojedinačnim nagradama , i to za najbolju igračicu , a to jeJulia Šaravanja, dok je za najboljeg tehničara izabrana mlada ( 2002 g. ) Lara Matusina.

Za pobijedničku ekipu igrale su :Petra Dugandžić, Nora Đurić, Mika Grbavica, Lara Batarilo-Ćerdić, Lara Matusina, Julia Šaravanja, Marija-Karla Mak, Ivana Lovrić, Dijana Karatović, Marija Dugandžić, Leonarda Baković i Ira Merkaš, pod palicom trenerskog dvojca Jasmin Mašić-Mihaela Grbavica.

   

  

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!