Sport / Odbojka

Odbojkašice ŽOK Osijeka srebrne na državnom prvenstvu

Odbojkašice ŽOK Osijeka srebrne na državnom prvenstvu

Juniorke ŽOK Osijeka ostvarile su izvanredan uspjeh, drugo mjesto na državnom prvenstvu održanom od 20. do 22. siječnja u Rovinju. U konkurenciji 8 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske naše juniorke su se pokazale kao respektabilna i izuzetno motivirana ekipa.

Grupna faza završena je sa tri pobjede i to redom: OK Poreč 3:1 (25:23, 25:23, 24:26 i 25:18), OK Kitro Varaždin 3:0 (25:21, 25:12 i 25:12) i ŽOK Dubrovnik 3:1 (25:18, 25:21, 23:25 i 25:23).

Polufinale je ponudilo izuzetno zanimljivu utakmicu protiv kvalitetne ekipe HAOK Rijeka Co. Pobjeda 3:2 izborena je u živoj i kvalitetnoj utakmici punoj preokreta i nadmetanja, tek u petom setu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Finalni ogled protiv HAOK Mladosti nije donio puno uzbuđenja, jer su zagrepčanke trenutno najbolja ekipa u državi, tako da je utakmica završena rezultatom 3:0 u njihovu korist.

"Prezadovoljni smo učinjenim, čestitam svojim curama na svemu. Odradile su odličan turnir, 4 pobjede i poraz od Maldosti u finalu je jako dobro. Mladost je danas bila bolja, jednostavno imaju puno veću bazu, zasluženo su prvi, ali smo i mi zasluženo drugi! Sada nastavljamo s treninzima, cure igraju prvu B ligu gdje imamo još dosta toga za odigrati" – komentirala je trenerica srebrnih odbojkašica Vanja Jakšetić.

Za ekipu ŽOK Osijeka nastupale su: Petra Krpan (cap), Lucija Kurtović, Ema Miličević, Matea Žulj, Nola Mara Kobaš, Petra Andrašić, Dea Volmut, Helena Hajpek, Anamarija Kurtović, Iva Tolić, Lucija Piškorjanac, Sara Bertok, Lana Nikolić i Nora Đurić. Trenerica Vanja Jakšetić.

Igračica ŽOK Osijek, Katarina Pavičić, proglašena je za najboljom napadačicom turnira.

http://vimeo.com/200651815

 


Izdvojeno

Reci što misliš!