Sport / Odbojka

Kadetkinje Agrotehnike srebrne

Kadetkinje Agrotehnike srebrne

Čepinski par Lara Matusina i Petra Dugandžić ponovno su bez izgubljene utakmice i bez izgubljenog seta odradile cijelo prvenstvo i tako uz pomoć suigračica Lucije Mandić, Lare Tompe i Inge Rukovanjski osvojile srebrnu medalju i drugo mjesto na ekipnom prvenstvu Hrvatske za kadetkinje održanom na zagrebačkom Jarunu.

U finalu su odbojkašice KOP Retfale odigrale 1:1 s ekipom iz Pule. Set razlika je također bila jednaka, pa je odlučila bod razlika a Pula je tako postala prvak zahvaljući što je imala tri poena više osvojena u jednom setu.

Na Jarunu su odigrana i ostala prvenstva u mlađim dobnim kategorijama. Mlađe kadetkinje su osvojile peto mjesto, Najmlađe treće, a juniorke se nakon igranja u skupini, također poen razlikom nisu uspjele plasirati u polufinale tako da su podijelile peto i šesto mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za najmlađe kadetkinje nastupile su Sunčica Alduk, Csilla Rukovanjski, Helena Floreani, Petra Bubalović, Marija Ljubičić, Sara Đuričić i Nora Depović. Za juniorsku ekipu nastupile su Katarina Domjanović, Helena Bošnjak, Sunčica Jurković, Lucija Mandić, Lara Tompa, Lara Matusina i Petra Dugandžić. Za ekipu mlađih kadetkinja igrale su Taisa Weinand, Nika Višević, Petra Mrak i Inga Rukovanjski.

Poredak:

Najmlađe kadetkinje: 1. KOP Žnjan, 2. KOP Jarun, 3. KOP Retfala

Mlađe kadetkinje: 1. HAOK Žal Banjole, 2. KOP Žnjan, KOP Zagreb.

Kadetkinje: 1. HAOK Žal Banjole, 2. KOP Retfala, KOP Čakovec

Juniorke:  1. KOP Žnjan, 2. KOP Zagreb, 3. KOP Jarun

 


Izdvojeno

Reci što misliš!