Sport / Nogomet

čeka se potpis

Na Instagramu ga prati 1,7 milijuna ljudi, a sad je pred potpisom za Osijek

Na Instagramu ga prati 1,7 milijuna ljudi, a sad je pred potpisom za Osijek
Dubravka Petrić/PIXSELL

Osijeku nasušno treba dodatni napadač nakon što je ostao bez Kristijana Fućaka, a na posudbu je otišao Josip Špoljarić

Mohanad Ali bio je vrlo perspektivni irački napadač, ali su ga ozlijede spriječile da se razvije u pravu svjetsku zvijezdu. Sad karijeru pokušava oživjeti na terenima Pampasa gdje je započeo s treninzima.

Nakon što Osijek nije uspio tijekom prijelaznog roka dovesti alternativu Ramonu Mierezu, morao se okrenuti tržištu slobodnih igrača na kojem je našao 23.godišnjeg Iračanina koji je trenutni igrač katarskog Al Duhaila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladi igrač prošle je sezone odigrao samo dvije utakmice, a sezonu ranije je pokidao križne ligamente pa je upitno u kakvoj formi stiže u Osijek. No, i Marko Pjaca dugo nije igrao ozbiljan nogomet pa je sam pobijedio Osijek u zadnjem kolu protiv Rijeke...

Karijeru je započeo u iračkoj Al Quwi odakle je 2019. otišao u Al Duhail za 1.9 milijuna eura, ali je odigrao samo 12 utakmica i zabio je jedan gol.

Odradio je on i posudbe u Al Sailiyi, Portimonenseu i Arisu, za reprezentaciju Iraka u 38 utakmica zabio je respektabilnih 17 golova.

Zanimljivo, na društvenoj mreži Instagram prati ga čak 1,7 milijuna ljudi pa bi zasigurno postao najpopularniji nogometaš Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!