Sport / Nogomet

Sad je i službeno

Hrvatska i Turska igraju 12. listopada na Pampasu

Hrvatska i Turska igraju 12. listopada na Pampasu
Davor Javorovic/PIXSELL

Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi Uefina inspekcija stadiona

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza održao je u Osijeku 13. redovnu sjednicu na kojoj su donesene brojne odluke vezane za natjecanja u sljedećoj natjecateljskoj godini, kao i odluka o domaćinstvu utakmice Hrvatska - Turska.

Utakmica Europskih kvalifikacija za EURO 2024. između Hrvatske i Turske, zakazana za 12. listopada ove godine, biti odigrana na stadionu Opus Arena u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi Uefina inspekcija stadiona te Opus Arena dobije dozvolu Uefe za odigravanje međunarodnih utakmica. Bit će to prva utakmica Vatrenih u novom domu Nogometnog kluba Osijek.

Izvršni odbor donio odluku o cijenama ulaznica za utakmicu protiv Latvije koja će biti odigrana u rujnu u Rijeci:

Cijene ulaznica u pretprodaji, sve do dan prije utakmice:
Zapad sredina: 30 €
Zapad: 25 €
Istok sredina: 20 €
Istok: 15 €
Sjever/Jug: 12 €

Cijene ulaznica na dan utakmice:
Zapad sredina: 33 €
Zapad: 27 €
Istok sredina: 23 €
Istok: 20 €
Sjever/Jug: 13 €

Izvršni odbor usvojio je izvješće o postupku licenciranja za natjecateljsku godinu 2023./24. te propozicije natjecanja za SuperSport HNL, SuperSport Prvu NL, Drugu NL i SuperSport Hrvatski nogometni kup.

Finale kupa opet na dvije utakmice

Također, IO je donio odluku o izmjeni Odluke o sustavu stalnih natjecanja, na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a. Pritom je odlučeno kako će finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrano u formatu na dvije utakmice, dok će se u svim fazama natjecanja do finala igrati po jedna utakmica. Također, donesena je odluka kako je povratak doigravanja između devetoplasirane momčadi SuperSport HNL-a i drugoplasirane momčadi SuperSport Prve NL odgođen barem do sezone 2026./27.


Izdvojeno

Reci što misliš!