Sport / Nogomet

tko koliko vrijedi

Transfermarkt ažurirao podatke za HNL: Lokomotiva sad ima skuplju momčad od Osijeka

Transfermarkt ažurirao podatke za HNL: Lokomotiva sad ima skuplju momčad od Osijeka
Dubravka Petric/PIXSELL

Najvrijedniji Osijekov igrač sad je Žaper s vrijednoću 3 milijuna eura, a slijedi ga Mierez s 2,5 milijuna

Transfermarkt, specijalizirana web stranica za procjenu vrijednosti nogometaša, po završetku sezone ažurirao je podatke za SuperSport HNL.

Ukupna vrijednost NK Osijek sad je tako 18.1 milijuna eura, gotovo upola manje nego u studenom prošle godine kad su osječki nogometaši vrijedili 35 milijuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na vrhu je i dalje Dinamo (98 milijuna eura), pa slijede Hajduk (49.7), Rijeka (26.8), Lokomotiva (19.9), a zatim i Osijek (18.1).

Najvrijedniji Osijekov igrač sad je Žaper s vrijednoću 3 milijuna eura, a slijedi ga Mierez s 2,5 milijuna. Braniču Barišiću cijena je porasla na 2 milijuna eura, a iza njega je Caktaš (1.8 milijuna). Preko milijun su još Nejašmić (1.6) i  Lovrić (1.5). Inače, Lovrić kad je došao u Osijek vrijedio je čak 5 milijuna.

Što se tiče cijele lige, Josip Šutalo je i dalje najvrijedniji nogometaš u HNL-u. Njegova cijena ostala je ista kao krajem prošle godine (18 milijuna eura). Slijede ga Dinamovci Baturina (15 mil), Ivanušeć (12 mil), Livaković (12 mil), a peti je Hajdukovac Livaja (8 mil).

Kako su brojke izgledale prije zadnjeg ažuriranja pogledajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!