Sport / Nogomet

s rijekom za treće mjesto

Europo, pazi se, Osječani dolaze! Osijek uoči zadnjeg kola osigurao europske nastupe

Europo, pazi se, Osječani dolaze! Osijek uoči zadnjeg kola osigurao europske nastupe
UEFA.com

Pretposljednje kolo HNL donijelo je rasplet u borbi za ostanak i u borbi za Europu

Osijek je još u petak razmontirao Šibenik s visokih 4:1 i mirno je čekao utakmice direktnih suparnika u borbi za Europu. Jučer je otpao prvi od njih, Varaždin, koji je izgubio od Gorice koja se tako spasila i ostala u ligi.

Danas smo pak svjedočili dobroj igri Istre, ali i njihovom porazu protiv Lokomotive koja ih je s 2:1 izbacila iz euro utrke. Tako smo uoči posljednjeg kola saznali sve najvažnije informacije vezane uz ovogodišnji HNL. Dinamo će Hrvatsku predstavljati u Ligi prvaka, a Hajduk, Osijek i Rijeka nastupiti će u Konferencijskoj ligi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras se još igra susret Rijeke i Dinama nakon koje ćemo znati s kojeg će mjesta Osijek dočekati Rijeku u posljednjem kolu. Sigurno je kako će taj dvoboj odlučiti o treće mjestu, a sigurno je i kako će se u njemu Osijek oprostiti od svog Gradskog vrta pa bi pobjeda u toj utakmici zasigurno bila najljepši oproštaj od dugogodišnjeg doma Bijelo-plavih. Sami termin utakmice još nije poznat. Očekuje se kako će HNS u ponedjeljak objaviti termine s obzirom da više ne postoji obaveza igranja u isto vrijeme kako je to bilo zamišljeno uoči ovog kola.


Izdvojeno

Reci što misliš!