Sport / Nogomet

slavile 4:1

Titula se vraća kući! Osječanke na Mačkamamu donijele 24. titulu prvakinja Hrvatske

Titula se vraća kući! Osječanke na Mačkamamu donijele 24. titulu prvakinja Hrvatske
ŽNK Osijek

U utakmici na Olimpiji sve svoje muke riješile su već u prvome dijelu kad su zabile sva četiri gola

Nogometašice Osijeka ponovo su osvojile naslov državnih prvakinja. Titula, i to 24. po redu, vratila se u Osijek nakon što su prošle godine cure s Mačkamame ostale bez iste.

Danas su pak pokazale tko je glavni u ženskom nogometu u Hrvata i s uvjerljivih 4:1 slavile protiv zagrebačkog Agrama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utakmici na Olimpiji sve svoje muke riješile su već u prvome dijelu kad su zabile sva četiri gola. 

„Apsolutno smo to htjeli što prije riješiti, ali, vidjeli ste drugo poluvrijeme, kad se malo opustiš, dobiješ gol. Zato smo prvo poluvrijeme rekli da ih trebamo stisnuti u njihovih šesnaest metara, da je svaki duel bitan, da je svaki skok bitan, svako uklizavanje je bitno i da moraju biti na maksimalnoj razini energije. I one su to savršeno napravile. Iskreno bili smo ekstremno bolji prvo poluvrijeme, i u drugom smo očekivali nastavak. Čestitke mojim djevojkama, apsolutno su za sve one zaslužne. One su se borile, one su trenirale, one su slušale sve što im se kaže i ja sam presretan što sam njihov trener”, rekao je trener Goran Ljubojević za Radio Osijek nakon susreta.

Do kraja su još dvije utakmice u kojima će Osječanke moći odigrati bez stresa i to posebice u dvoboju protiv Splita koji ih je izbacio iz Kupa Hrvatske.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!