Sport / Nogomet

lovrićeva ozljeda

Zekić ponovo rastužio Gradski vrt, Osijeku samo remi protiv Belupa

Zekić ponovo rastužio Gradski vrt, Osijeku samo remi protiv Belupa
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek je razočarao svoje navijače i osvojio samo bod u susretu protiv Slavena

Ponovo je Zoran Zekić rastužio Gradski vrt. Trener koji je godinama bio domaćin u Osijeku, još je jednom odigrao šahovsku partiju i odnio bod iz Osijeka.

Tvrda je to bila utakmica bez puno pravih prigoda na obje strane. Obje ekipe bile su fokusirane kako ne primiti pogodak i u takvom susretu teško je bilo za očekivati rapsodiju prigoda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom dijelu pokušavao je Osijek u nekoliko navrata, ali su udarci Bijelo-plave momčadi završavali su u čvrstom bloku ili pokraj gola gostiju.

Najbliži pogotku odmah na početku drugog dijela bio je Mijo Caktaš čiji je udarac zaustavila vratnica u koju je skrenuo Čović sjajnom intervencijom. Mogao je do pogotka i Slaven, ali se na drugoj strani iskazao Malenica koji je obranio dva udarca Hoxe i neposredne blizine.

U samoj završnici mogao je Osijek i do pobjede, ali je Živković nakon gužve prepucao vrata.

Premalo je još jednom pokazao Osijek i pred Pomsom je prva kriza rezultata, ali i igre i bit će zanimljivo kako će trener na početku svoje profesionalne karijere pronaći izlaz iz iste. Već u sljedećem kolu Osijek putuje u Pulu na noge Istri koja na domaćem terenu igra zanimljiv i atraktivan nogomet pa će to biti pravi test za Bijelo-plave.

Lovrić (teško) ozlijeđen

Susret je dijelom zasjenila i ozljeda Kristijana Lovrića koji je ostao ležati na rubu 16 metara Osijeka. Iako težina ozljede nije poznata, zabrinjava činjenica kako je mora intervenirati Hitna pomoć. Prve informacije govore kako se radi o ozljedi kralježnice, a težina ozljede bit će poznata u narednim danima.


Izdvojeno

Reci što misliš!