Sport / Nogomet

produžio špoljarić

Dijete Osijeka i igrač koji je napokon dobio pravu šansu, potpisao novi ugovor

Dijete Osijeka i igrač koji je napokon dobio pravu šansu, potpisao novi ugovor
NK Osijek

Dijete sam Kluba, nogometno sam odrastao u Gradskom vrtu i čim se pojavila opcija produženja vjernosti, nisam imao o čemu puno razmišljati, rekao je Špoljarić

Josip Špoljarić produžio je vjernost bijelo-plavim bojama te potpisao novi ugovor koji će ga s NK Osijek vezati do 2025. godine.

Špoljariću je Osijek matični klub i naravno da nije skrivao ni emocije. Dosta dugo je među Bijelo-plavima i priželjkivao je ovakav rasplet situacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Već sam 17 godina ovdje, tako da sam jako sretan što sam potpisao novi ugovor. Dijete sam Kluba, nogometno sam odrastao u Gradskom vrtu i čim se pojavila opcija produženja vjernosti, nisam imao o čemu puno razmišljati jer mi je zadovoljstvo ostati u Osijeku. Znači, nije kod mene bilo dvojbi ni sekunde. Puno mi to znači u svakom smislu, želim igrati, zabijati što više golova za Osijek, osvajati bodove. Dodatnu težinu u svemu ima nastupanje pred našim navijačima, uzvratiti im na najbolji način za vjernost koju imaju i osjećaju. Osobno sam dobro krenuo u nastavak sezone s dva postignuta gola, želim samo tako i dalje nastaviti, kako bismo ostvarivali što bolje rezultate. Od svega mi je najvažnije da budem zdrav, igrati što više i svojim učinkom pridonositi momčadi", rekao je Špoljo.

Zadovoljstvo što je Špoljarić produžio ugovor s NK Osijek istaknuo je i sportski direktor Ivica Kulešević.

"Neizmjerno mi je drago što Josip ostaje dio ove naše priče, odnosno što smo njegov potpis novog ugovora nadovezali na one Vedrana Jugovića i Filipa Živkovića, te što smo s njima spojili tri generacije NK Osijek. Josip je dugo dio našeg kluba, znamo koje su njegove kvalitete i vjerujem da će svojom igračkom kvalitetom, koju neosporno posjeduje, dati svoj doprinos momčadi i klubu", rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.


Izdvojeno

Reci što misliš!