Sport / Nogomet

bez pravog udarca

Osijek odigrao najgoru utakmicu pod Pomsom i doživio poraz od Lokomotive

Osijek odigrao najgoru utakmicu pod Pomsom i doživio poraz od Lokomotive
Slavko Midzor/Pixsell

Izuzetno loš dan imala je cijela momčad Osijek pa Lokomotiva zasluženo odnosi bodove

Momčad Rene Pomsa pod njegovim vodstvom odigrala je svoju drugu lošu utakmicu. U prvoj su poraženi od Varaždina, a danas protiv vrlo dobre Lokomotive.

Koliko je loše Osijek danas odigrao govori podatak kako su prema golu Čavline uputili tek jedan udarac iz daljine kad je pokušao Nejašmić, a većina pokušaja svela se na daleka napucavanja prema Mierezu koji danas nije imao pravog partnera u napadu budući je Špoljarić izostao zbog ozljede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lokomotiva je pak iskoristila jednu od svojih prigoda kad je nakon prekida gol zabio Vladan Bubanja, a prethodno je Alyu u jednom napadu čak tri puta pokušavao prema golu Malenice, ali je dva puta pogodio vratnicu, a trći udarac zaustavio je vratar Osijeka.

Nije niti Malenica imao drugih pravih intervencija, ali je Lokomotiva bila nešto konkretnija i opasnija prema naprijed pa je njihova pobjeda itekako zaslužena.

U drugom dijelu Mierezu se u napadu pridružio Živković i (nervozni) Lovrić no ni to nije bilo dovoljno za ozbiljniji pritisak prema domaćim vratima. Morati će Poms dobro analizirati uzroke današnje slabije igre i vidjeti što može promijeniti za nadolazeća kola. 

Osijek ostaje na trećem mjestu i nastavlja svoj put stvaranja nove ekipe s većim fokusom na mlade igrače koji ove polusezone dobivaju puno više prigoda negoli je to bilo ranije.


Izdvojeno

Reci što misliš!