Sport / Nogomet

trener osijeka

Poms produžio ugovor s Bijelo-plavima do ljeta 2024. godine

Poms produžio ugovor s Bijelo-plavima do ljeta 2024. godine
NK Osijek

"Zahvalan sam NK Osijek što sam dobio priliku za početi trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom", rekao je Poms.

Rene Poms potpisao je u četvrtak u društvu sportskog direktora Ivice Kuleševića novi ugovor s NK Osijek koji će ga uz Bijelo-plave vezati do ljeta 2024. godine. Poms je u glavnog trenera promoviran u rujnu prošle godine, odmah se istaknuo velikom profesionalnošću i dobrim rezultatima te zaslužio povjerenje u vidu novog ugovora.

"Rene Poms od prvog dana je pokazao visoku razinu profesionalizma. Rezultati na travnjaku to su najbolje pokazali i kao sportski direktor sretan sam što ovu priču nastavljamo dalje zajedno. Svima nam je želja da nastavimo tamo gdje smo stali u jesenskom dijelu sezone i da rezultatski budemo na razini renomea kluba", rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo zbog prvog ugovora kao glavni trener iskazao je i sam Poms.

"Sretan sam jer je ovo moj prvi ugovor kao glavni trener. Do sada sam uvijek bio u ulozi pomoćnika tako da je ovo velika stvar za moju karijeru. Zahvalan sam NK Osijek što sam dobio priliku za početi trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom. Znam kakav je trenerski posao, da se u nogometu stvari mijenjaju iz dana u dan, ali želim biti uspješan kao trener rezultatski i u radu s momčadi. Želim svaki dan raditi najbolje što mogu, dati svoje znanje u radu s momčadi i zajednički napredovati. To je ono zbog čega sam se počeo baviti ovim poslom i nadam se da ću što je duže moguće biti trener Osijeka", rekao je Poms.

Trener Bijelo-plavih istaknuo je i da se klupska strategija, koja će biti značajnije usmjerena prema igračima iz vlastite škole nogometa, podudara i s njegovim viđenjem nogometa.

rene poms
intervju Rene Poms: "Neću mijenjat svoj način rada. Možemo još puno napredovati"

"Klub je promijenio svoju filozofiju, odlučio se okrenuti mlađim i domaćim igračima što je put koji potpuno podržavam. U nogometu je najvažnija momčad, a kada je možeš graditi s igračima koji žele igrački doći na višu razinu, a onda i realizirati transfer u neki veliki klub, to ti mora predstavljati značajnu motivaciju. Uz to, dolazi novi stadion, klub ide putem koji mi je kao trener zanimljiv i vjerujem da mogu biti prava osoba za ono što slijedi", dodao je Poms.


Izdvojeno

Reci što misliš!