Sport / Nogomet

vrijede za gradski vrt

NK Osijek svim kupcima besplatno produžio valjanost godišnjih ulaznica

NK Osijek svim kupcima besplatno produžio valjanost godišnjih ulaznica
Davor Javorović/PIXSELL

Vlasnici polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. imat će i prednost pri kupovini godišnjih ulaznica kod preseljenja na novi stadion

Odlukom Uprave NK Osijek svim vlasnicima polugodišnjih ulaznica za domaće utakmice NK Osijek za jesenski dio sezone 2022/23. dosadašnje polugodišnje ulaznice vrijedit će i za sve preostale domaće utakmice proljetnog dijela sezone koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt!

"Na ovaj način, NK Osijek želi izraziti zahvalnost svim navijačima i simpatizerima na podršci koju pružaju Klubu kroz one lijepe i manje lijepe trenutke, a sve s ciljem da se u nadolazećem periodu dostojno oprostimo od Gradskog vrta i stvorimo uspomene koje ćemo rado prepričavati i na novom stadionu", poručuju iz kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlasnici polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. imat će i prednost pri kupovini godišnjih ulaznica kod preseljenja na novi stadion, a o svim detaljima isti će biti pravovremeno obavješteni neposredno prije preseljenja.

Također, za utakmice proljetnog dijela sezone 2022/23., koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, neće biti u prodaji polugodišnjih ulaznica već će se isključivo moći kupiti pojedinačne ulaznice.

Sve informacije o prodaji pojedinačnih ulaznica bit će dostupne na klupskoj web stranici i na društvenim mrežama.

Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na [email protected], a za sve eventualne promjene javnost će biti na vrijeme informirana.

Svi navijači koji su eventualno izgubili/bacili polugodišnju ulaznicu za jesenski dio sezone 2022/23. istu će, uz predočenje osobne iskaznice, moći besplatno izraditi od 16. do 20. siječnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt.


Izdvojeno

Reci što misliš!