Sport / Nogomet

potvrđeno

Doček Vatrenih ipak u nedjelju u Zagrebu, poznato i kad slijeću

Doček Vatrenih ipak u nedjelju u Zagrebu, poznato i kad slijeću
Goran Stanzl/PIXSELL

Prema sadašnjim pretpostavkama, doček se predviđa iza 18 sati

Iako je u utorak gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević ranije iznio da se očekuje da će doček Vatrenih po povratku sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru biti u ponedjeljak popodne, ipak će to biti u nedjelju, javlja Danas.hr.

Tomašević je već ranije rekao da će se doček organizirati na središnjem zagrebačkom trgu, zato su i raskitili dio Trga bana Jelačića. Očekuje se da će se uskoro dati više detalja o samoj organizaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema sadašnjim pretpostavkama, doček se predviđa iza 18 sati. U Zagreb bi mogli sletjeti oko 16 ili 17 sati, a potom krenuti prema središtu Zagreba, baš kao što je to bilo po povratku s prvenstva u Rusiji.

Na pitanje novinara, kako se planira izbjeći kaos i gužva koji su tada bili, praktički od samog aerodroma do središnjeg trga, Tomašević u utorak nije odgovorio, samo je poručio da se u koordinaciji MUP-a razrađuju detalji kako bi se osigurala dostupnost Hitne pomoći i protoka prometa. Tada se na doček okupilo više od pola milijuna ljudi, a teško je procijeniti koliko će se ljudi sada skupiti, dok još očekujemo da bi se Vatreni mogli vratiti i s broncom.


Izdvojeno

Reci što misliš!