Sport / Nogomet

1/8 finala Kupa

Osijek s desetkovanom obranom traži prolaz u Kupu

Osijek s desetkovanom obranom traži prolaz u Kupu
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nitko ne voli gubiti utakmice, ali Varaždin je nedavno očitao lekciju Osijeku

Rene Poms očekuje kvalitetnu reakciju momčadi na kup utakmici protiv Varaždina (srijeda, 15.30 sati) nakon poraza u Splitu, ali i s rezultatom ova dva suparnika s posljednjeg sraza na stadionu Varteksa. U ovakvim utakmicama dojam će biti u drugom planu, a jedini cilj i želja su plasman u 1/4 finale.

"Očekuje nas jako težak suparnik u što smo se mogli uvjeriti u nedavnoj prvenstvenoj utakmici. S druge strane siguran sam da ćemo biti na vrhunskoj razini, pružiti kvalitetnu borbu i odigrati dobru utakmicu", rekao je Rene Poms.

Dobra lekcija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolje upozorenje Bijelo-plavima bit će utakmica od prije 20-ak danas kada je domaćin ostvario visoku pobjedu.

"Bila je to dobra lekcija. Nitko ne voli gubiti utakmice, ali Varaždin nam je tada očitao lekciju kojom smo shvatili da ako nismo na vrhunskoj razini onda mogu biti jako opasni. U Varaždinu nije lako pobijediti i ako opet budemo na takvoj razini nećemo imati šanse za ostvariti željeno. Ponavljam, moramo biti vrhunski, samo tako možemo ostvariti željeni rezultat.", dodaje Poms.

Odluka nakon treninga

Osvrnuo se Poms i na ozljede, Bralić se pridružio Lovriću, Lončaru i Brleku koji ne konkuriraju za ovu utakmicu.

Za Bralića je gotova polusezona dok ćemo s ostalima vidjeti situaciju nakon zadnjeg treninga i s tim informacijama donijeti odluku tko će početi utakmicu, zaključio je Rene Poms.


Izdvojeno

Reci što misliš!