Sport / Nogomet

Bez stresa

Osijek u prve tri minute riješio Lokose, a do kraja zabio ukupno četiri komada

Osijek u prve tri minute riješio Lokose, a do kraja zabio ukupno četiri komada
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek je došao do treće uzastopne pobjede

Dugo Osijek nije odigrao utakmicu s manje stresa. Već nakon tri uvodne minute pitanje pobjednika bilo je riješeno i do kraja se sve svelo na rutinsko određivanje posla.

Već u 1. minuti nakon udarca iz kuta Caktaša svoj prvijenac zabija Adrian Leon Barišić koji sprema loptu iza leđa Čavline. Odmah u slijedećem napadu bilo je 2:0. Leovac se sjurio prema golu i pucao, a golman gostiju samo ju odbija do Belje koji ju sprema u mrežu za svoj šesti gol sezone. Leovcu je prethodno fantastičnu loptu petom u prazan prostor poslao Kleinheisler.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I u nastavku poluvremena bespomoćna i bezidejna bila je Lokomotiva, a Osijek je do kraja poluvremena imao 12 udaraca, a jedan je u konačnici i završio u mreži. Loptu je s desne strane Gržan uputio prema Belji, ovaj se bacio i glavom ju uputio na nogu Caktaša koji ju malo skreće u gol.

U drugom dijelu nije bilo stresa ni većih uzbuđenja iako je trener gostiju odmah probao s tri zamjene. U samoj završnici prekrasan pogodak zabio je Kleinheisler koji glavom s 15 metara prebacuje golmana nakon ubacivanja Bralića. Do kraja je Lokomotiva uspjela zabiti počasni pogodak preko Vasilja.

NK Osijek - NK Lokomotiva 4:1 Fotogalerija

Nastavio je tako s dobrim igrama i pobjedama, a nova prigoda za nastavak serije je slijedeći vikend kad Bijelo-plavi putuju u Koprivnicu na noge Slaven Belupu.

Standings provided by SofaScore


Izdvojeno

Reci što misliš!