Sport / Nogomet

osijek - šibenik 1:1

Rene Poms u prvoj utakmici kao glavni trener osvojio samo bod

Rene Poms u prvoj utakmici kao glavni trener osvojio samo bod
Dubravka Petrić/PIXSELL

Osijek je nakon ove utakmice ostao na petom mjestu na ljestvici 1. HNL

U susretu 8. kola HNL-a u osječkom Gradskom vrtu nije bilo pobjednika, nogometaši Osijeka i Šibenika su remizirali odigravši 1-1 (1-0).

Osječani su poveli lijepim pogotkom Mađara Laszla Kleinheislera u 38. minuti, a jednako liljepi bio je  i gol Španjolca Francisca Burguija u 79. minuti za konačnih 1-1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bila je ovo premijera novog osječkog trenera Rene Pomsa, dosadašnjeg pomoćnika Nenada Bjelice, a Šibenik je prekinuo dugi negativni niz budući je izbjegao poraz od Osijeka po prvi puta nakon 2011. godine.

U otvorenoj igri  više je pokazao Osijek koji je imao veći broj opasnih prilika. Ujedno, Osijek je poveo u 38. minuti kada je vrlo lijepo, s 20 metara, opalio Laszlo Kleinheisler i pogodio za veselje domaćih navijača.

Nastavak utakmice započeo je dobrom šansom Šibenika u 46. minuti, ali udarac glavom Matića zaustavio je Ivušić. Desetak minuta kasnije opet je pokušao Kleinheisler, a vrlo brzo nakon toga i Mierez je bio blizu povećanja osječkog vodstva.

hitna pomoć
srčani udar Drama na Gradskom vrtu: Navijaču na istočnoj tribini spašavali život

Šibenik je izjednačio u 79. minuti, a sve je sjajno izveo Španjolac Burgui. Lažnjakom se riješio Bartoleca i pogodio za 1-1.

NK Osijek - HNK Šibenik 1:1 Fotogalerija

Do kraja susreta Osijek je napao, napravio tri zamjene i pokušao uzeti sva tri boda, no mreže se više nisu tresle. Osijek je tako osvojio deveti bod te je ostao na petom mjestu ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!