Sport / Nogomet

nesvakidašnji potez

Navijači Marsonije bacali predmete u teren i prekinuli utakmicu, a sve kako bi spasili ženu

Navijači Marsonije bacali predmete u teren i prekinuli utakmicu, a sve kako bi spasili ženu
Ivica Galovic/PIXSELL

Navijači su često etiketirani kao huligani, ali oni su i puno puta pokazali svoje veliko srce

Belišće i Marsonija, nekadašnji slavonski prvoligaši, odmjerili su jučer snage u Belišću, a domaćin je slavio s 2:0. Susret je pak obilježila nesvakidašnja situacija, piše portal Sportalo.

Tijekom utakmice Baraberi (navijači Belišća) i Legija navijali za svoje ekipe, a u završnici susreta su navijali i zajedno smješteni svega desetak metara jedni od drugih, a onda se dogodila stvar koja se ne viđa često.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrala se 61. minuta utakmice, a odjednom je s dijela tribine na kojem su bili smješteni navijači Marsonije u teren počelo letjeti sve i svašta, ponajviše limenke piva, malo komu je bilo jasno što se događa, a onda se vidjelo da je dobar dio Legije izišao sa stadiona, no ovaj put nije bilo kako je to uobičajeno u navijačkom svijetu da se obračuna s protivničkim navijačima, nego da pomognu nesretnoj ženi koja je kolabrirala 20ak metara od njihove tribine.

Prekid utakmice koji su namjerno izazvali poslužio je kako bi dozvali liječnika koji je bio na drugoj strani stadiona, dr. Danijel Kardoš je pojurio na lice mjesta i pružio prvu pomoć, priskočili su i navijači, i Legija i Baraberi, brzo je stigla hitna pomoć i policija i nesretna je žena prevezena na daljnju obradu, a koliko smo uspjeli doznati sve je prošlo u najboljem redu, dobrim dijelom i zahvaljujući Legiji! 

Navijači su tako, uz etiketu kakvu često imaju, još jednom pokazali i svoje veliko srce.


Izdvojeno

Reci što misliš!