Sport / Nogomet

miloš i grgić bivši

Osijek se riješio dva desna beka bez odštete

Osijek se riješio dva desna beka bez odštete
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica provjetrava svlačionicu, a očekuju se odlasci još nekih igrača

Alen Grgić i Mato Miloš i službeno su predstavljeni u novim klubovima i tako je njihova epizoda na poziciji desnog bočnog igrača u Osijeku završena.

Najavio je Nenad Bjelica provjetravanje svlačionice nakon šokantnog ispadanja iz Europe, a sad je i transferirao dva igrača s iste pozicije. Ostao je tako samo na Karlu Bartolecu koji je nažalost često bio ozlijeđen pa se nagađa hoće li na toj poziciji dovoditi pojačanja ili će se osloniti na nekog iz B ekipe Osijeka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grgić će pak svoju sreću potražiti u NK Rijeci, a Miloš odlazi u poljski Widzew Lodz. Neslužbeno, obojica su svlačionicu napustili bez odštete, a njihovim odlaskom osloboditi će se dio budžeta za plaće.

Dodajmo i kako prijelazni rok traje do kraja kolovoza, a zanimanje Borussie Mönchengladbach za Diona Drenu Belju i dalje traje. Očito je kako i oni čekaju posljednji trenutak i tako pokušavaju spustiti cijenu od 10 milijuna eura koju je Osijek izvjesio za njega. Ranije su nudili 3,5 milijuna, a Osijek je to glatko odbio i čeka razvoj situacije na tržištu.

U idućim danima mogli bi se dogoditi još neki odlasci iz svlačionice OBijelo-plavih.


Izdvojeno

Reci što misliš!