Sport / Nogomet

traži se pozitivan rezultat

Osijek u Maksimiru želi preokrenuti i pokrenuti sezonu

Osijek u Maksimiru želi preokrenuti i pokrenuti sezonu
Goran Stanzl/PIXSELL

Dobro smo trenirali ovaj tjedan, vjerujemo da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu i vjerujemo da će s pozitivnim rezultatom ona biti prekretnica sezone, rekao je Bjelica

Nogometaši Osijeka u subotu od 21.05 sati gostuju kod Dinama u 6. kolu SuperSport HNL-a u novoj utrci za prvenstvene bodove. Pripremu za gostovanje u Maksimiru remete ozljede Malenice, Nejašmića, Žapera i Caktaša, upitan je i kapetan Škorić, ali razlog za optimizam daje način na koji je momčad reagirala poslije remija s Varaždinom.

"Mile je osjetio zatezanje u zadnjoj loži, ovaj tjedan je trenirao smanjenim intenzitetom i uoči utakmice ćemo vidjeti hoće li biti u stanju pomoći momčadi. Dobro smo trenirali ovaj tjedan, vjerujemo da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu i vjerujemo da će s pozitivnim rezultatom ona biti prekretnica sezone", rekao je Nenad Bjelica, šef stručnog stožera Bijelo-plavih.

Ispraviti loše stvari

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Gradskom vrtu nitko se ne zavarava da će Modrima misli odvratiti posljednja kvalifikacijska utakmica za Ligu prvaka koja ih očekuje u utorak.

"Dinamu i kolegi Čačiću prije svega treba čestitati na rezultatima koje ostvaruju. Jako je teško procijeniti s kojom će momčadi nastupiti protiv nas budući da idući tjedan imaju važnu europski utakmicu, njihov trener dosta rotira momčad, pa s te strane priprema za utakmicu nije baš lagana što se tiče pojedinih imena ili igrača, ali znamo sustav u kojem su igrali, za to smo se pripremali. Vidjet ćemo u kakvom je stanju Dinamo, ali kako smo govorili vrlo je važno naše stanje, u zadnjoj utakmici protiv Varaždina smo imali dobrih stvari, isto tako i loših na kojima smo radili i vjerujem da ćemo već sada u nedjelju pokazati da smo u boljoj formi", istaknuo je Bjelica.

Nastavio gdje sam stao

Iz kuta svlačionice utakmicu je najavio prvi klupski strijelac Dion Drena Beljo.

"Osjećam se jako dobro, spremno… Tek sada sam sto posto nakon ozljede koju sam imao i naravno da očekujem dobru utakmicu kako mene tako i cijele momčadi. Drago mi je da sam nastavio gdje sam stao, rekao sam i prije sezone da mi je cilj nadmašiti prošlu. Vodim se tim ciljem, osjećam se dobro, uživam na terenu i to je to. Nismo trenutno u nekoj rezultatski dobroj situaciji, ali vjerujem da ćemo to popraviti i da se s idućom utakmicom možemo podignuti", rekao je napadač Bijelo-plavih.

Biti na sto posto

Beljo je već osjetio kako je to postići pogodak u Maksimiru gdje je prošle sezone već bio strijelac za Istru 1961.

"Dinamo je sigurno ponajbolja momčad u HNL-u, ali ako smo mi na sto posto možemo parirati svakome. Ne znamo u kojem će sastavu istrčati na travnjak, ali to je Dinamo i tkogod igrao sigurno će biti dobri. Ako mi budemo na sto posto vjerujem da možemo izvući bodove iz te utakmice", zaključio je Dion Drena Beljo.


Izdvojeno

Reci što misliš!