Sport / Nogomet

Mateo Mužek za germanijak

Kazahstanci su u Osijek putovali 25 sati, spavali na aerodromu pa izbacili Bijelo-plave iz Europe

Kazahstanci su u Osijek putovali 25 sati, spavali na aerodromu pa izbacili Bijelo-plave iz Europe

Uspjeh momčadi Kyzylzhara veći je s obzirom na sve okolnosti do kojih su stigli do njega

Blamaža kakvu smo sinoć gledali u Gradskom vrtu ne pamti se već jako dugo. Osijek je ispao u drugom pretkolu Europa Konferencijske Lige od kazahstanskog Kyzylzhara.

Nakon pobjede od 2:1 u Kazahstanu očekivao se rutinski uzvrat, ali Kyzylzhar pobjeđuje 2:0 uz katastrofalno izdanje Bijelo-plavih koji su u 90 minuta samo jednom zapucali u okvir gola momčadi koja je u svim segmentima miljama ispod njih. Barem na papiru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uspjeh momčadi Kyzylzhara veći je s obzirom na sve okolnosti do kojih su stigli do njega. Naime, nakon poraza u prvoj utakmici s Osijekiom, poraženi su u domaćem kup dvoboju te su na noge Osijeku krenuli s pet poraza u nizu.

“Izgubimo u kupu i onda u ponedjeljak u pet ujutro krećemo prema Nur-Sultanu. Tamo čekamo u hotelu let za Istanbul od deset ujutro do 8 navečer. Dođemo u Tursku, slijedilo je devet sati čekanja na redovnu liniju za Zagreb. Pa spavali smo po aerodromu gdje smo stigli. I onda još tri sata autobusom do Osijeka”, otkriva za Germanijak Mateo Mužek, hrvatski igrač u redovima Kyzylzhara.

I onda takvi istrče na Gradski vrt i pobjede Osijek koji je u Kazahstan putovao privatnim luksuznim avionom, trebalo ima je pet i pol sati.

NK Osijek - FC Qyzyljar 0:2 Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!