Sport / Nogomet

posebna režim

Važna obavijest iz NK Osijeka: Dođite na vrijeme i ne zauzimajte prolaze i prostor uz ogradu!

Važna obavijest iz NK Osijeka: Dođite na vrijeme i ne zauzimajte prolaze i prostor uz ogradu!
Dubravka Petrić/PIXSELL

Iz NK Osijeka naznačili su kako za susret Konferencijske lige vrijede stroža pravila negoli je to za HNL

Ono što se na utakmicama domaćeg HNL tolerira, na utakmicama Konferencijske lige nikako nije dozvoljeno zbog strogih pravila UEFE.

Iz NK Osijeka su stoga navijačima uputili poseban apel kako bi se izbjegli problemi i u konačnici nepotrebna kazna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za susret je do sad prodano više od 4000 ulaznica ako se računaju i sve polugodišnje ulaznice, a zasigurno će dio ljudi svoje ulaznice kao i uvijek kupiti u posljednji trenutak pa se očekuje solidna podrška Bijelo-plavima koji po svaku cijenu žele pobjedu. Kako bi se izbjegle gužve na ulazima u posljednji trenutak, iz kluba apeliraju na sve da prema stadionu krenu na vrijeme i uđu nešto ranije.

stadion gradski vrt
nk osijek u europi U prodaji ulaznice za uzvrat protiv Kyzylzhara

Tijekom susreta vrijeme i posebna pravila za sve navijače na tribinama, a na koje delegat susreta posebno obraća pozornost. Najstrože je tako zabranjeno zauzimanje prostora žuto označenih stepenica, a ono što posebno treba istaknuti jest prostor na samoj ogradi uz teren. Protekle sezone na istoj se okuplja velik broj djece što za ovu utakmicu neće biti moguće. Zaštitari su već na prvoj domaćoj utakmici HNL pokušalji udaljiti djecu bez uspjeha, ali će u ovoj utakmici zbog navedenih pravila zasigurno biti puno odlučniji.

Nužno je zbog svega navedenog pridržavati se pravila i isključivo navijanjem osigurati podršku Osijeku kakva će mu biti potrebna na europskom putu.

I Kohorta u posebnom režimu

Lijepa je podrška bila nogometašima Osijeka u prva dva kola HNL, a Kohorta se za europsku utakmicu želi posebno mobilizirati. Zbog toga će na samoj sredini istoka formirati posebno označenu zonu za one koji svih 90. minuta žele navijati bez suvišnog dobacivanja. 

"Prva u nizu od utakmica sezone! Pozivamo sve generacije navijača Bijelo plavih da nam se pridruže na sredini Istoka u navijanju. Označit ćemo poseban sektor koji će biti namijenjen samo za one koji navijaju, dižu ruke i prate pjesmu sa štange. Navijanje nije vikanje "cigani, glupane" i sl. Navijajmo sa srcem i iz petnih žila za naš klub i naš grad. U inat svima pokažimo što znamo! I za kraj vrlo bitno za sve one kojima nije do trošenja glasnica i dlanova molimo da stanu negdje van označenog sektora", poručuju Kohortaši.


Izdvojeno

Reci što misliš!