Sport / Nogomet

nk osijek u europi

U prodaji ulaznice za uzvrat protiv Kyzylzhara

U prodaji ulaznice za uzvrat protiv Kyzylzhara
nk-osijek.hr

Radno vrijeme Ticket pointa je od ponedjeljka do srijede od 10 do 18 sati, odnosno na dan utakmice od 10 do 21 sat (na dan utakmice članske iskaznice i polugodišnje ulaznice bit će moguće kupiti najkasnije do 16 sati)

U ponedjeljak 25. srpnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt i na stranici www.ulaznice.hr počela je prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige između NK Osijek i FC Kyzylzhar na rasporedu u četvrtak 28. srpnja u 20.30 sati na stadionu Gradski vrt.

Cijene ulaznica su nepromjenjene u odnosu na prvenstvene utakmice, uz naglasak da članovi, koju kupuju ulaznicu uz svoju člansku iskaznicu, ostvaruju mogućnost kupovine povoljnije ulaznice (članovi koji su kupili polugodišnju ulaznicu uz popust za članove ne mogu kupiti dodatne ulaznice po povlašenoj cijeni).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo, uzvratna utakmica protiv Kyzylzhara je uključena u polugodišnji paket ulaznica pa svi vlasnici istog ne moraju kupovati dodatnu ulaznicu za ovu utakmicu. Uz to, i dalje su u prodaji polugodišnje ulaznice po cijeni od 100 do 500 kuna za članove NK Osijek.

Prodaja ulaznica za uzvrat protiv Kyzylzhara na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt počet će u ponedjeljak 25. srpnja pa sve do utakmice u vremenu od 10 do 18 sati, odnosno od 10 do 21 sat (na dan utakmice članske iskaznice i polugodišnje ulaznice bit će moguće kupiti najkasnije do 16 sati).


Izdvojeno

Reci što misliš!