Sport / Nogomet

loša partija bijelo-plavih

Bjelica nakon poraza od Lokomotive: "Ljut sam kao ris"

Bjelica nakon poraza od Lokomotive:
Luka Stanzl/PIXSELL

"Prvo se ja preispitujem jesam li trebao dati igračima šansu da igraju. Ne treba se nitko čuditi ako ne bude opet u ekipi", rekao je Bjelica

Bijelo-plavi su u drugom kolu SuperSport HNL-a izgubili 2:1 u Zagrebu od Lokomotive iako je sve do 80. minute vodio golom Laszla Kleinheislera. Tada je preokret domaćinu donio Blaž Bošković. Rezervni igrač Lokomotive zabio je oba gola za pobjedu. Ivica Ivušić je fenomenalno branio, ali nije mogao spasiti Osijek u završnici.

Nenad Bjelica je nakon pobjeda nad Goricom na startu prvenstva i protiv Kizilžara u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige kod Lokomotive dao priliku igračima koji inače nisu prvotimci. Nisu je iskoristili jer da nije bilo Ivušića, gosti bi prošli daleko gore.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prije svega bih čestitao Lokomotivi, a mi ne da ne možemo biti zadovoljni, nego sam ljut kao ris. Ovo što su danas pojedinci prezentirali nije nivo prvog HNL-a. Ovo su sve igrači prve momčadi koji traže svoju šansu, koji na trening često dođu namrgođeni jer nisu igrali prethodnu utakmicu, a danas su dobili šansu. I onda odigraju ovakvu utakmicu", rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice pa dodao:

"Žalosno je da su nam tri igrača koja su u Kazahstanu igrali 90 minuta, Kleinheisler, Škorić i Ivušić bili najbolji i danas. Ovih ostalih osam koji su startali su u velikoj većini bili ispod svake kritike. Ne znam što bih rekao, baš sam ljut. Treba se preispitati svatko. Prvo se ja preispitujem jesam li trebao dati igračima šansu da igraju. Ne treba se nitko čuditi ako ne bude opet u ekipi."

NK Lokomotiva - NK Osijek 2:1 Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!