Sport / Nogomet

intervju

Nenad Bjelica za RTL: "Razgovarat ćemo s Brunom Marićem, na njemu je sva odgovornost"

Nenad Bjelica za RTL:
Screenshot/RTL

Bjelica je bio jako nezadovoljan suđenjem prošle sezone

Nova sezona HNL-a je pred vratima. Prošla je bila jedna od najzanimljivijih u proteklih desetak godina. Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka do samog su se kraja borili za naslov prvaka. Sve četiri ekipe i ove sezone napadaju vrh i ne skrivaju ambicije.

Strateg Osijeka Nenad Bjelica s RTL-ovim Markom Vargekom pričao je o pripremama, nadolazećoj sezoni, suđenju i ambicijama u ovoj godini. Osijek je u pripremnim utakmicama ostvario šest pobjeda, zabio osamnaest pogodaka, no poznavajuči Nenada Bjelicu, on zasigurno vidi još prostora za napredak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Naporne su bile pripreme, nismo očekivali da ćemo ostvariti svih šest pobjeda, te pobjede nam daju na samopouzdanju."

"Svaka utakmica je imperativ tri boda. Mi si taj imperativ stvaramo i tako će biti prvu utakmicu, ali i svaku sljedeću."

Bjelica će ove sezone imati nešto pomlađeniju ekipu. Vratili su s posudbe Belju, došao im je mladi crnogorski reprezentativac, a Bjelica je zadovoljan svojom ekipom. Otkrio nam je i koji mu je prioritet na samom početku sezone, ali i što se dogodilo na kraju prošle sezone.

"Zadovoljan sam s rosterom. Vratili smo s posudbe Belju, vratili smo Adriana Leona Barišića. Malo smo pomladili ekipu. Prioritet je proći prvog protivnika na putu prema Europi. Na kraju prošle sezone je došlo do zamora materijala. Puno pritiska, puno posla, tako da svašta se moglo dogoditi, nisam bio sretan s nekim stvarima unutar kluba. Apelirao sam na neke stvari koje smo morali promijeniti kako bi bili konkurentni u hrvatskom nogometu."

Bjelica je bio jako nezadovoljan suđenjem prošle sezone. Najavio je kako će s Brunom Marićem obaviti razgovor i što će se dogoditi ako suđenje ne bude jednako za sve.

"Nismo još obavili razgovor s gospodinom Brunom Marićem. Do tog razgovora će doći. Mi očekujemo tretman kao i kod drugih klubova. Taj tretman nije bio kao kod ostalih klubova koji se bore za vrh tablice. Do tog razgovara će doći jako brzo. On je upoznat sa svime što se događalo. Odgovornost je na njemu. Njega ćemo prozivati ako ne bude osigurana regularnost prvenstva. On će biti odgovoran."


Izdvojeno

Reci što misliš!