Sport / Nogomet

nastavlja se otvorena prodaja

Pravo na prvokup polugodišnjih ulaznica NK Osijeka iskoristilo 80 posto prošlogodišnjih vlasnika

Pravo na prvokup polugodišnjih ulaznica NK Osijeka iskoristilo 80 posto prošlogodišnjih vlasnika
Dubravka Petrić/PIXSELL

Radno vrijeme Ticket pointa je od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati, a polugodišnje i članske iskaznice moguće je kupiti i online na www.ulaznice.hr

U ponedjeljak 11. srpnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt i online na www.ulaznice.hr počet će slobodna prodaja polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. i nastavak učlanjivanja u NK Osijek.

Radno vrijeme Ticket pointa je od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati (iznimno, zbog utakmice protiv NK Gorica, u subotu 16. srpnja za članstva i polugodišnje ulaznice blagajne će raditi do 16 sati, a za pojedinačne ulaznice do 20 sati), a svi koji iskoriste mogućnost online kupovine na Ticket pointu moraju preuzeti svoju polugodišnju ulaznicu/člansku iskaznicu odnosno poklon za članove. Svi navijači koji nisu u mogućnosti osobno preuzeti svoje iskaznice mogu se javiti na [email protected] radi dogovora o dostavi istih.

Moj klub, moje boje. Moj Osijek! Kreće učlanjivanje u NK Osijek, Kohortu te zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica, zadnjih za Gradski vrt

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom zaštićenog perioda koji je u prvom tjednu bio rezerviran za vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica iz sezone 2022/23. prodana je 2185 polugodišnja ulaznica te su se 2289 osobe učlanile u NK Osijek. Dobar je to rezultat jer je više od 80 posto vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone iskoristilo svoje pravo na prvokup. S obzirom da je do subote i prve utakmice protiv Gorice još šest dana, može se očekivati kako će biti prodano više od 2500 pretplata koliko ih je bilo prošle sezone.

NK Osijek predstavio nove dresove Fotogalerija

Gotovo sigurno, vlasnici polugodišnjih ulaznica za Gradski vrt imati će pravo prvokupa za utakmice na Pampasu kad Osijek preseli na njega pa je tim važnije kupiti ulaznicu i dolaziti na utakmice.


Izdvojeno

Reci što misliš!