Sport / Nogomet

Bijelo-plava obilježja

NK Osijek predstavio potpuno nove tri garniture dresova

NK Osijek predstavio potpuno nove tri garniture dresova

I za novu sezonu dresove je proizveo tehnički sponzor 2Rule, dok je za dizajn domaćeg i gostujućeg dresa zaslužan osječki Studio 33

Nogometni klub Osijek u sezonu 2022/23. ući će s novim personaliziranim dresovima nešto drugačijeg dizajna nego prethodnih sezona budući da su “brusheve“ zamijenile linije. Novost je i treći dres koji će ove sezone biti crveni umjesto dosadašnjeg bijelog. I za novu sezonu dresove je proizveo tehnički sponzor 2Rule, dok je za dizajn domaćeg i gostujućeg dresa zaslužan osječki Studio 33.

Nove dresove NK Osijek bit će moguće kupiti u petak nakon njihovog predstavljanja na “Kick off“ eventu u Tvrđi, a od subote 9. srpnja na bijelo-plavim kornerima (u radno vrijeme Ticket pointa kod tribine Zapad) i u prodavaonici Sportoro u Avenue Mallu.

NK Osijek predstavio nove dresove Fotogalerija Zabranjeno Pušenje u Osijeku Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena prve i druge garniture dresa, bijelo-plave i crno-zlatne, bit će 499 kuna, a treće garniture dresa, koja je crvene boje, 399 kuna. Svi članovi NK Osijek, uz predočenje članske iskaznice, moći će besplatno personalizirati dres tiskom imena i broja po izboru, dok će za sve ostale takva opcija koštati 50 kuna.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!