Sport / Nogomet

Moj klub, moje boje. Moj Osijek!

Kreće učlanjivanje u NK Osijek, Kohortu te zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica, zadnjih za Gradski vrt

Kreće učlanjivanje u NK Osijek, Kohortu te zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica, zadnjih za Gradski vrt

Nogometni klub Osijek pokrenuo je kampanju učlanjivanja u klub te prodaju ulaznica za narednu sezonu

Moj klub, moje boje. Moj Osijek! naziv je kampanje kojom NK Osijek želi privući čim više ljudi na učlanjenje kako bi postali budi dio obitelji koja predstavlja Klub i njegove boje.

"Poštovanje, predanost, strast, ambicija i zajedništvo, to je pet vrijednosti koje kao klub potičemo i koje su utkane u ono što svakodnevno živimo", kažu u NK Osijeku.

Članstvo u NK Osijek omogućava navijačima još jedan način za iskazivanje privrženosti Klubu i klupskim bojama, ali i čitav niz pogodnosti poput povlaštenih cijena ulaznica prilikom kupovine pojedinačnih/polugodišnjih/godišnjih ulaznica, popusta na klupske artikle... Cijena članarine iznosu 100 kuna za odrasle i 50 kuna za djecu do 15 godina. Učlanjivanje će biti moguće od 4. srpnja, a sve detalje potražite OVDJE.

Polugodišnje ulaznice u prodaji

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Paralelno s učlanjivanjem u klub, kreće i prodaja polugodišnjih ulaznica za utakmice NK Osijeka u sklopu jesenskog dijela HNL, ali i Kup susrete, utakmice Osijek II kao i utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige NK Osijek - Kyzlyzhar.

Klub se odlučio na prodaju polugodišnjih ulaznica jer se očekuje kako će se 2023. godine u proljetnom dijelu sezone preseliti na novi stadion na Pampasu pa je i vizual na samim ulaznicama simbolično fotografija Gradskog vrta.

Cijene kreću se od 100,00 kuna za istok, 150,00 kn za zapad, 50,00 kn za djecu pa sve do 1.875,00 kn za VIP lože. Naravno, radi se o povlaštenoj cijeni za članove kluba dok su cijene za nečlanove dvostruko skuplje. Cijene pojedinačnih ulaznica ostale su nepromijenjene u odnosu na prošle sezone pa je tako istok i dalje 30, a zapad 40 kuna.

 Sve detalje o prodaji ulaznica, koja će od 4. do 9.7. biti zaštićenog tipa za one koji su bili vlasnici godišnjih ulaznica prošle godine, možete pogledati OVDJE.

Učlani se u Kohortu i kupi ulaznicu povoljnije

Od ponedjeljka kreće učlanjenje u udrugu građana Kohorta Osijek za sezonu 2022./23.

"Dužnost svakog navijača je biti član skupine. Učlanjenjem u udrugu ostvarujete mnoge benefite naspram ostalih kao npr. jeftinije godišnje ulaznice, popust na rekvizite iz fan shopa, gostovanja... Također, učlanjenjem pridonosite radu udruge. Radno vrijeme udruge je od ponedjeljka do petka od 18-20h u prostorima bivše Vege (Fakultetska 2).", kažu Kohortaši.

Također, uz članske iskaznice u prodaju izlaze i godišnje ulaznice. Cijena članske iskaznice je 50 kn, a godišnje ulaznice 100 kn.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!