Sport / Nogomet

prozivka u gradskom vrtu

Nogometaši Osijeka, pod vodstvom Nenada Bjelice, započeli pripreme za novu sezonu

Nogometaši Osijeka, pod vodstvom Nenada Bjelice, započeli pripreme za novu sezonu
Davor Javorović/PIXSELL

Pripreme za novu sezonu počela su 33 igrača od kojih Kleinheisler i Barišić odrađuju terapije nakon ozljeda koljena.

Testiranjem i vježbama snage ispod sunca koje je neumorno pržilo pomoćni travnjak u Gradskom vrtu, točno 31 igrač ušao je u pripreme za novu sezonu.

Na prvoj prozivci Nenada Bjelice bili su i Laszlo Kleinheisler i Adrian Leon Barišić koji su izašli na travnjak samo pozdraviti suigrače i stručni stožer pa se vratili odrađivati terapije koje su im potrebne nakon ozljeda koljena. Kleinheisler je stradao na reprezentativnom okupljanju, Barišić je imao zahvat na meniskusu i obojica će za nekoliko tjedana biti u kadru. Naknadno će se suigračima priključiti Ivica Ivušić i Nikola Janjić, koji su sa svojim reprezentacijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do tada će njihovi suigrači raditi po programu kojeg je pripremio stručni stožer, uglavnom dva puta na dan, uz pripremne utakmice (Slaven Belupo, ATSV Wolfsberg, Austra Klagenfurt, Univ. Cluj, Polet, Krupa).

Početak priprema NK Osijek Fotogalerija

Na prvoj prozivci bili su: Marko Barešić, Marko Malenica, Franko Kolić, Karlo Bartolec, Marin Leovac, Laszlo Kleinheisler, Darko Nejašmić, Vedran Jugović, Amer Hiroš, Mijo Caktaš, Ramon Mierez, Ivan Fiolić, Diego Barri, Mihael Žaper, Mario Jurčević, Mile Škorić, Danijel Lončar, Petar Brlek, Vinko Petković, Slavko Bralić, Kristian Fućak, Mihret Topčagić, Alen Grgić, Damjan Bohar, Kristijan Lovrić, Mato Miloš, Antonio Mance, Yevgen Cheberko, Ivan Cvijanović, Šime Gržan, Mirlind Daku, Dion Drena Beljo i Adrian Leon Barišić.


Izdvojeno

Reci što misliš!