Sport / Nogomet

informacije za navijače

Sutra u Gradskom vrtu utakmica Hrvatske i Austrije: Policija upozorava na posebnu regulaciju cestovnog i zračnog prometa u zoni stadiona

Sutra u Gradskom vrtu utakmica Hrvatske i Austrije: Policija upozorava na posebnu regulaciju cestovnog i zračnog prometa u zoni stadiona
Goran Stanzl, Davor Javorović/Pixell

"Sve sudionike u prometu molimo za dodatno strpljene i oprez ukoliko dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja, posebno ukoliko bude postojala potreba za zatvaranjem određenih dijelova prometnica na području grada Osijeka", poručuju iz PU osječko-baranjske

Sutra (3. lipnja) u Gradskom vrtu odigrati će se prijateljska nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Austrije. Tim povodm policija je objavila posebne upute koje se tiču  posebne regulacije cestovnog i zračnog prometa u zoni stadiona.

Iz policije također savjetuju svim građanima, koji planiraju doći na utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu te da, ukoliko su u mogućnosti, koriste javni prijevoz radi izbjegavanja gužve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POSEBNA REGULACIJA CESTOVNOG PROMETA:
Wilsonova ulica od Divaltove do Delničke ulice biti će zatvorena za sav promet, osim za stanare, od 8 do 24 sata, a  od  dvorane Gradski vrt do Gradskih bazena biti će posebno reguliran promet.

ZABRANJENI PRELETI U ZONI STADIONA:
Za navedeni dan Hrvatska kontrola zračne plovidbe izdala je zabranu letova svih letjelica, pa i dronova, oko i iznad stadiona.
 
FOTO I VIDEO SNIMANJE:
Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko-baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.          

Vatreni u Gradskom vrtu
stižu vatreni U prodaji ulaznice za utakmicu Hrvatske i Austrije u Gradskom vrtu

KORISNI SAVJETI:
Savjetujemo svim građanima, koji planiraju doći na utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu te da, ukoliko su u mogućnosti, koriste javni prijevoz radi izbjegavanja gužve.

"Sve sudionike u prometu molimo za dodatno strpljene i oprez ukoliko dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja, posebno ukoliko bude postojala potreba za zatvaranjem određenih dijelova prometnica na području grada Osijeka", poručuju iz PU osječko-baranjske.  


Izdvojeno

Reci što misliš!