Sport / Nogomet

novosti iz gradskog vrta

U blagajnu NK Osijek stiže 1.5 milijuna eura iz Italije, a uskoro bi moglo i puno više

U blagajnu NK Osijek stiže 1.5 milijuna eura iz Italije, a uskoro bi moglo i puno više
Davor Javorović/PIXSELL

Švicarski Basel bio je za Belju spreman ponuditi tri milijuna eura, a belgijski Anderlecht zaokružio je ponudu na pet milijuna uz određene bonuse. Odbijeni su

Nakon što je sinoć talijanska Monza izborila plasman u Seriu A u blagajnu Osijeka slilo se 1.5 milijuna eura. Naime, to je bio ugovoreni bonus na ime transfera Mirka Marića koji je na ljeto 2020. otišao u Italiju za 4,5 milijuna eura fiksne odštete i određene bonuse.

Naravno, novci nisu isti tren sjeli na račun osječkog prvoligaša, ali trebali bi vrlo brzo. Monza je financijski stabilan klub, glavni pokrovitelj im je Silvio Berlusconi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A možda se još milijuna slije u Gradski vrt ako Nenad Bjelica odluči prodati najvećeg talenta Diona Drena Belju koji je proteklu sezonu odigrao za Istru i završio kao treći strijelac lige.

Kako piše portal Germanijak, švicarski Basel bio je za Belju spreman ponuditi tri milijuna eura odštete za otkup ugovora te 20 posto od idućeg transfera, dok je belgijski Anderlecht zaokružio ponudu na pet milijuna uz određene bonuse. Međutim, oba kluba, odnosno njihovi predstavnici, otpravljeni su uz smiješak i neobavljenog posla.

Kako Germanijak saznaje, Osijek svog napadača cijeni na deset milijuna eura. Svjesni da će teško dobiti taj novac, spremni su maksimalno izaći u susret da eventualni transfer bude između sedam i osam milijuna eura, vjerojatno i u ratama, s potencijalnim bonusima koji bi tu cifru zapravo zaokružili upravo na okruglu svotu.

Što se tiče pojačanja koja bi mogla stići u Gradski vrt, po medijima se ovih dana najviše vrte dva Riječanina - Robert Murić i Domagoj Pavičić. Obojica su prva opcija inozemstvo, ali nije ni Osijek opcija koja im nije primamljiva.


Izdvojeno

Reci što misliš!