Sport / Nogomet

komentar utakmice

Bjelica nakon Lokomotive: ''Ova utakmica je preslik cijele sezone''

Bjelica nakon Lokomotive: ''Ova utakmica je preslik cijele sezone''
Dubravka Petrić/PIXSELL

Osijek je odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme u kojem je postignut i jedini pogodak, iako je šansi imao i u nastavku.

Osijek je odigrao dobru utakmicu na oproštaju od Gradskog vrta. Bijelo-plavi su pobijedili Lokomotivu s 1:0 golom Žapera sredinom prvog poluvremena i nakon ovog kola je i matematički izvjesno da ćemo sezonu završiti na trećem mjestu.

"Čestitao bih igračima i navijačima na dobroj utakmici, mislim da smo zaslužili uvjerljivije pobijediti jer smo stvorili pregršt šansi. No, ovo je bio preslik cijele sezone jer smo imali dosta problema s realizacijom, ali na svu sreću osvajamo sva tri boda i stoga čestitke idu svima koji su se izborili za ovu pobjedu, kao i onima koji su nam pružili podršku s tribina", izjavio je  šef stručnog stožera Nenad Bjelica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Moglo je već u prvom poluvremenu biti nekoliko golova razlike za Osječane koji su u tom razdoblju igre imali potpunu dominaciju i nekoliko vrlo izglednih šansi, od kojih je najbolju propustio Fućak.

"Kada se ne zabiju golovi, onda uđeš u određenu nervozu što nam se dogodilo u drugom poluvremenu. Onako negdje u podsvijesti bude utakmica s Istrom u kojoj smo imali sigurno vodstvo, pa se to kasnije zakomplicira i iskompromitira.  No, danas smo protiv dobre Lokomotive uspjeli doći do nova tri boda i mogu reći da sam zadovoljan i generalno ponosan na ove dečke kako su igrali cijele sezone", rekao je Bjelica.

Sastav je bio malo ispromiješan u odnosu na prethodno gostovanje na Maksimiru, a Bjelica je o tomu rekao:

"Da, pet novih igrača smo ubacili. Rekli smo da ćemo dati šansu pojedincima koji su manje igrali u proljetnoj polusezoni. Sigurno ćemo i u Gorici napraviti nešto slično, ali htjeli smo opet imati balans momčadi i najozbiljnije shvatiti ovu utakmicu jer znamo koliko nam bodovi znače nakon tri prethodna susreta bez pobjede. Hvala navijačima na podršci tijekom cijele sezone, a mislim da će i na kraju u Velikoj Gorici biti dobra utakmica u kojoj ćemo mi nastojati ponovno pobijediti."

NK Osijek - NK Lokomotiva 1:0 Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!