Sport / Nogomet

osijek - lokomotiva 1:0

Bijelo-plavi se pobjedom oprostili od Gradskog vrta za ovu sezonu

Bijelo-plavi se pobjedom oprostili od Gradskog vrta za ovu sezonu
Dubravka Petrić/PIXSELL

Osijek se pobjedom oprostio od navijača za ovu sezonu i osigurao treće mjesto

Osijek i Lokomotiva u Gradskom su vrtu odigrali susret pretposljednjeg, 35. kola Prve HNL gdje je Osijek pobijedio 1:0 i tako potvrdio svoju poziciju na trećem mjestu ljestvice.

Uoči početka utakmice predstavnici Kohorte uručili su  Lászlu Kleinheisleru nagradu za najboljeg igrača ove sezone po njihovom izboru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U samome početku susreta Osijek je imao puno prilika i gol je visio u zraku.

Jedini gol postigao je Žaper u 26. minuti. Kratka akcija nakon kornera dovela je do prvog pogotka na utakmici. Ubačeno je prizemno, na Jurčevića, koji je proslijedio do druge stative, a zatim ju je Žaper tamo dočekao i zakucao u nebranjenu mrežu.

Osijek je prvo poluvrijeme odigrao odlično  za razliku od drugog u kojem je Lokomotiva bila u nekoliko navrata blizu izjednačenja, ali je na kraju ostalo 1:0.

NK Osijek - NK Lokomotiva 1:0 Fotogalerija

Utakmica je bila rezultatski nebitna za momčad Nenada Bjelice s obzirom na to da su u prošlom kolu ispali iz utrke za naslov prvaka. Trenutačno se nalaze na trećem mjestu sa 68 bodova, iza Dinama i Hajduka. Lokomotiva je peta s 46 bodova, što je dva više od šeste Gorice koja ima utakmicu više.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!