Sport / Nogomet

komentar nakon derbija

Bjelica komentirao poraz od Dinama i opet se dotakao Uprave NK Osijek

Bjelica komentirao poraz od Dinama i opet se dotakao Uprave NK Osijek
Goran Stanzl/PIXSELL

"Mi smo postali dobar kandidat za titulu, ali nismo mogli više. Svi skupa trebamo željeti te titule. Ne samo igrači, navijači i trener, nego svi koji rade u klubu i oko kluba"

Nakon uvjerljivog poraza u derbiju na Maksimiru s kojim je Osijek izgubio i teoretske šanse da osvoji naslov prvaka pred kamere je izašao Nenad Bjelica i prokomentirao utakmicu.

"Čestitao bih Dinamu na zasluženoj pobjedi. Do isključenja smo bili konkurentni, dobri u prvom dijelu. Nakon isključenja to je bila jednosmerna ulica. Dinamo je prekvalitetan da bi si dozvolio da s igračem više i vodstvom to propusti. Nemam nešto veliko prigovoriti svojim igračima. Nismo Dinamu dali previše u prvom poluvremenu, ali isključenje je završilo utakmicu ", rekao Bjelica za Arena Sport pa nastavio.

"Imali smo šansu Miereza, poništeni gol na početku zbog ruke, to nije trebalo tako biti. Mogli smo zabiti. Dinamo je bio bolji nakon isključenja, dominirao je i nismo ga uspjeli ugroziti. Svi su gubili bodove, i mi i Hajduk i Rijeka i Dinamo. Mi smo znali da moramo ići na tri boda, htjeli smo ih i osvojiti, tako smo se i postavili, ali Dinamo je prekvalitetan da bi ovo propustio. Ti ljudi, i Dinamo i Hajduk ovo puno više žele nego mi. Mi smo postali dobar kandidat za titulu, ali nismo mogli više. Svi skupa trebamo željeti te titule. Ne samo igrači, navijači i trener, nego svi koji rade u klubu i oko kluba. Dinamo i Hajduk su zasluženo ispred nas. Zaslužuju biti u borbi za titulu."

GNK Dinamo - NK Osijek (svibanj, 2022.)
dinamo - osijek 3:0 Dinamo razbio i posljednju nadu Osijeka da osvoji naslov prvaka

Novinar ga je upitao i o sve češćim natpisima da odlazi iz Gradskog vrta.

"To nije tema razgovor. Ja imam još godinu dana ugovora. Vidjeti ćemo što će biti. U sljedećem kolu idemo pokušati sezonu završiti što dostojanstvenije", zaključio je Bjelica. 


Izdvojeno

Reci što misliš!